Sale!

Moringa fint bladpulveret

kr 229 kr 183

Supermat med Moringa blad pulver.

Moringa Oleifera er den mest energiladete planten på jorda. Under egnete, naturlige forhold kan den vokse opptil 8m på et år.

Røtter og blader, blomster og frø og bark kan brukes på denne planten. Samtidig har bladverket et enestående avbalansert næringstetthet –med den største mengde bio-tilgjengelige vitaminer, mineraler, sporelementer, aminosyrer og antioksidanter. Antioksidanter spiller en viktig rolle i aldringsprosesser. Det gjør Moringa til en sann ungdomskilde. Andre  plantestoffer i moringa forsterker denne virkningen betraktelig.

Vår Moringa dyrkes 100% naturlig, uten kunstgjødsel eller plantevernmidler. I den sør-østre delen av Tenerife, langt fra industri og forurensning, midt i Atlanterhavet vokser trærne tilnærmet ville vekster.

Våre Moringa blader blir plukket omsorgsfullt og skånsomt og tørket uten direkte sol og blir til slutt malt til et fint pulver.

Moringa inneholder 7 ganger mer vitamin C enn appelsiner, 4 ganger mer vitamin E enn spiret hvete, 4 ganger mer provitamin A enn gulrøtter, 25 ganger mer jern enn spinat, 4 ganger mer folsyre enn okselever, 17 ganger mer kalsium enn melk, 15 ganger mer kalium enn banan, 18 aminosyrer og dobbelt så mye protein som i soya og yoghurt og har et antioksidantnivå på opptil hele 75 000 ORAC.

100 g

500 g

1000 g

Clear selection
Varenummer: MG_TM1000 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Det 100% rene Moringa Oleifera bladpulveret er dyrket økologisk og kan på grunn av sin fine tekstur og friske smak lett integreres i det daglige kostholdet.
For å sikre at alle næringsstoffene er beholdt, blir bladene behandlet i henhold til det tyske råkostdirektivet. Det er et verdifullt tilskudd til det moderne kjøkken og fører  ved regelmessig inntak til en dyptgripende revitalisering og harmonisering av kropp og sinn.

Ingen kunstige ingredienser, farger eller konserveringsmidler. Raw food, vegan, glutenfri.

Rå – Vegan – Glutenfri

100% rent og naturlig Moringa bladpulver.

Dyrket uten kunstgjødsel. Høstet for hånd. Skånsomt tørket ved 40°C.
Kan brukes som te eller krydder.
Produsert i EU. Opprinnelsesland Tenerif, Spania.

Bruk: Tilsett drikke, juice, smoothie, suppe, saus, gryterett, youghurt osv.
Innholder ingen tilsetningsstoffer, farge eller konserveringsmidler.

Næringsverdi per 100 g:

Energi: 1388 kj /  332kcal

Protein 26,3g
Karbohydrater 37,7g
Fett 4,4g

Tilleggsinformasjon

Type

Pulver 100g, Pulver 500g, Pulver 1Kg, Sticks 100X