Sale!

Moringa Stick

kr 450 kr 360

Adaptogen supermat med Moringa blad pulver.

Moringa Oleifera er den mest energiladete planten på jorda. Under egnete, naturlige forhold kan den vokse opptil 8m på et år.

Røtter og blader, blomster og frø og bark kan brukes på denne planten. Samtidig har bladverket et enestående avbalansert næringstetthet –med den største mengde bio-tilgjengelige vitaminer, mineraler, sporelementer, aminosyrer og antioksidanter. Antioksidanter spiller en viktig rolle i aldringsprosesser. Det gjør Moringa til en sann ungdomskilde. Andre  plantestoffer i moringa forsterker denne virkningen betraktelig.

Vår Moringa dyrkes 100% naturlig, uten kunstgjødsel eller plantevernmidler. I den sør-østre delen av Tenerife, langt fra industri og forurensning, midt i Atlanterhavet vokser trærne tilnærmet ville vekster.

Våre Moringa blader blir plukket omsorgsfullt og skånsomt og tørket uten direkte sol og blir til slutt malt til et fint pulver.

Moringa inneholder 7 ganger mer vitamin C enn appelsiner, 4 ganger mer vitamin E enn spiret hvete, 4 ganger mer provitamin A enn gulrøtter, 25 ganger mer jern enn spinat, 4 ganger mer folsyre enn okselever, 17 ganger mer kalsium enn melk, 15 ganger mer kalium enn banan, 18 aminosyrer og dobbelt så mye protein som i soya og yoghurt og har et antioksidantnivå på opptil hele 75 000 ORAC.

Clear selection
Varenummer: MG_TM1004-3 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Moringa LEAFPOWDER, HØY KVALITET MAT i den perfekte en gramm dosering.

Det er veldig enkelt å integrere den 100% ren MoringaOleiferaLeafpowder av kontrollert økologisk landbruk i det daglige kostholdet på grunn av sin fine konsistens og sin krydret smak. Den monodosering er en perfekt dose, siden s 1g er i hver pakke. For kjøkkenet, på rømmen rett og slett praktisk.

Å holde alle viktige elementer, er det produsert i henhold til den tyske Raw Food resolusjon og derfor et nyttig tillegg til det moderne kjøkken. Det fører til en dyp vitalisering og harmonisering av kropp og sjel hvis det er fortært på en jevnlig basis.

Uten tillegg av noen kjemikalier, farger eller konservative. Det er mat, vegan, og glutenfri.

Tilgjengelig i esker med 100 mono-pinner.

Moringa, den perfekte dosering. mono dosering 1g.

Et verdifullt tillegg til vitalisering og harmonisering av kropp og sjel.

Ingen kunstige ingredienser, farger eller konserveringsmidler. Raw food, vegan, glutenfri.

Rå – Vegan – Glutenfri

100% rent og naturlig Moringa bladpulver.

Dyrket uten kunstgjødsel. Høstet for hånd. Skånsomt tørket ved 40°C.
Kan brukes som te eller krydder.
Produsert i EU. Opprinnelsesland Tenerif, Spania.

Bruk: Tilsett drikke, juice, smoothie, suppe, saus, gryterett, youghurt osv.
Innholder ingen tilsetningsstoffer, farge eller konserveringsmidler.

Næringsverdi per 100 g:

Energi: 1388 kj /  332kcal

Protein 26,3g
Karbohydrater 37,7g
Fett 4,4g

Tilleggsinformasjon

Kvantitet

1 Boks, 1 Stav