BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 11

kr 200kr 250

BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 11 (30 ml)

Beskyttelsesessens

(Essence of Protection)

Å stå på egne ben. Personlighetens kraft som svar på skjebneslag. Beskyttelsesaura. Grenser. Overarm og lår.

Beskrivelse

BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 11 (30 ml)

Beskyttelsesessens

(Essence of Protection)

Misteltein på edelgran

Å stå på egne ben. Personlighetens kraft som svar på skjebneslag. Beskyttelsesaura. Grenser. Overarm og lår.

 

Med essens av misteltein på gran, har mennesket tatt skrittet ut av paradishagen. Granens strenge skikkelse slipper ingen nær innpå seg, og i stedet for søte paradisepler, har den harde kongler å by på. Granens aromatiske kvae hyller derimot mennesket inn i varme, og den duftende oljen vekker Jeget. Granens skikkelse sier: ”Stå oppreist, bær din skjebne!”

 

Mennesket er kallet til å bygge sitt eget fundament. Det er stilt helt på seg selv og begynner fra dette selvstendige punktet å gå sin personlige skjebnes vei. Når mennesket forbinder seg med sin skjebne, kan englene sette inn sin hjelp. Gjennom denne Vidaressensen blir vi mer mottakelige for englenes hjelp, og vi kan lettere stå oppreist i skjebnens utfordrende slag. Den hjelper oss også til å respektere våre medmenneskers skjebne og slutte fred med kryssende personligheter.

 

Utfordringer:

Ved tunge skjebneslag.

Ved opplevelsen av å bli ”dyttet” eller personlig angrepet.

Når man ikke vet hva man skal sette imot.

Når sjelen tar for mye opp fra verden og ikke klarer å sette sine grenser.

 

Forvandling:

Mistelteinessens av gran legger en beskyttende kappe rundt menneskets aura. Essensen hjelper oss å utvikle et forhold til det som skjer. Dermed kan den støtte sjelens prosess med å ta opp og fordøye. Det oppstår et rom hvor ens eget vesen kan utfolde seg sterkere og dermed overvinne angrepet eller utfordringen. I hver utfordring ligger en mulighet til vekst. Slik kan jeget vokse gjennom motstand på livsveien. Men som essensen hjelper oss å se utfordringen som en mulighet, gir den også kontakt med de hjelpende kreftene på livsveien. Vi er omgitt av usynlige hjelpere, nettopp når sjelen utsettes for prøvelser.

 

Kroppslig resonans:

Beskyttelsesessensen står i forbindelse med overarmer og lår.

 

Yrker:

Essens av gran har et særlig forhold til pleiende yrker: Sykepleieren som leger sår, psykologen som oppmuntrer og hjelper sjelen til selvhelbredelse. Den hjelper også med å etablere den nødvendige grensen, den som er åpen uten å miste egen identitet og eget ståsted.

 

Affirmasjon:

”Min kraft vokser ved hver utfordring.”

Tilleggsinformasjon

Volum

,

Related products