BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 5

kr 200kr 250

BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 5 (30 ml)

Sommerfuglessens

(Essence of Butterflies)

Våkenhet og sentrering. Glede. Pinealchakra (”Det tredje øye”) Bevissthet. Fargerikdom. Øyet. Tillit til egne evner. Interesse

Description

BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 5 (30 ml)

Sommerfuglessens

(Essence of Butterflies)

Misteltein på Bjørk

Våkenhet og sentrering. Glede. Pinealchakra (”Det tredje øye”) Bevissthet. Fargerikdom. Øyet. Tillit til egne evner. Interesse

 

Blant sansene er øyet ledende: Øyet griper og velger ut, mens sanser som lukt, smak og berøring, ja, selv øret er mer drømmende, lyttende tilbaketrukket. Også chakraene er sanseorganer for åndelig sansevirksomhet som ennå bare er delvis utviklet. De fleste kjenner likevel magefølelsen i Solar Plexus eller den dype fornemmelsen i hjerteorganet. Chakraet i pannen mellom øyenbrynene spiller en særskilt rolle blant disse åndelige fornemmelsesorganene, fordi det takket være sin sentrerende kraft åpner en dør til den åndelige sansning. Ikke uten grunn snakkes det om ”klarsynthet” og ”åndelig skuen”. Mens øyet griper verden med sine tentakler og gjør den til sin egen, punkt for punkt, er en åndelig skuen mer av en ”lyttende skuen”, en oppmerksom skuen inn i omkretsen. Denne kvaliteten er knyttet til Venus, slik den kommer til uttrykk i bjørka.

 

Utfordring:

Urolige tanker, ”Monkey Mind”

Manglende tilstedeværelse, tankeflukt

Ved interesseløshet og dumphet; når alt oppleves grått

Når man lukker seg av for verden og fanges i sentrering om seg selv

 

Forvandling:

Essens av misteltein på bjørk hjelper til å være våken i sansene og derigjennom også nå fram til det oversanselige. Sanseinntrykkene blir individualisert. Sansevåkenheten forvandles til samlet tankekraft i pinealchakra. Fra dette punktet kan tankene omformes til oppmerksomhet i omkretsen. Det våknende mennesket ser det åndelige virksomt i det jordiske. Mennesket våkner for den sanselige verden og gjennom økt våkenhet også for det oversanselige som står bak de fysiske manifestasjonene.

 

Misteltein på bjørk er også sommerfuglenes og fuglenes essens: Mennesket våkner i åndsverdenen – det smetter ut av den kokongen det har spunnet av intellektuelle tanker – og begynner å fly omkring på himmelens enger. Takket være den oppsamlede kraften i Pinealchakra flagrer den ikke som en sommerfugl fra blomst til blomst, men er i stand til målrettet å følge en tankebane. Dermed åpner det seg en fargerik lysverden. Det er regnbuens rene farger, slik vi kan beundre dem i fuglenes fjærdrakt.

 

Dyr:

Essens for de fargerike, flygende dyrene; fuglene og sommerfuglene.

 

Affirmasjon:

”Mine tanker er den åndelige solens armer”

Additional information

Volum

,

Related products