BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 6

kr 200kr 250

BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 6 (30 ml)

Harmoniessens

(Essence of Breath)

Lys. Utligning og harmoni. Velbehagelig kroppsfølelse. Åndedrettsorganer.

Description

BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 6 (30 ml)

Harmoniessens

(Essence of Breath)

Misteltein på eple

Lys. Utligning og harmoni. Velbehagelig kroppsfølelse. Åndedrettsorganer.

 

Å forbinde seg med pusten, betyr å forbinde seg med livet. Vi puster oss bokstavelig talt inn i livet. Luften vi puster, deler vi med alle andre mennesker. I det vi ånder dypt og rolig inn, er hele verden på ”besøk” i våre lunger, for i neste øyeblikk å vende seg om, i det vi puster ut og strømmer med luften ut i hele omkretsen. Denne rytmen er en indre lysprosess.

 

Harmoniessensen styrker et sterkt og sunt åndedrett. Den gir sjelen letthet og glede og virker harmoniserende på hele sjelelivet. Kroppen blir avspent, og sjelen kan forbinde seg med legemet, den faller så å si inn i kroppen som i en myk sofa.

 

Harmoniessens står også for utlikning og harmoni som prinsipp. Når noe er for lite eller for mye, går for sterkt inn eller for langt ut, er denne essensen en hjelper for å skape balanse. Den hjelper oss å finne det rette forhold til verden, slik at sjelen ikke går for langt ut eller trekker seg for langt inn.

 

Utfordring:

Ved problemer med pust eller rytme.

Når sjelen er forstyrret i sitt forhold til verden i en eller annen retning.

Når sjelen reagerer for sterkt på inntrykk fra ytterverdenen – eller holder seg for sterkt tilbake.

 

Forvandling:

Følelsen forbinder seg sterkere med pusten. Den går med letthet og glede inn i åndedrettesstrømmen.

Som essens for det rytmiske system, er åndedrettsessensen en typisk ”paradoks hjelper”: Den gjør sjelen lett og beveget, men samtidig velbehagelig og tung – alt etter behov. Harmoniessensen skaper utligning og balanse: Jeg hviler i meg selv og kan åpne meg for verden.

 

Dyr:

Misteltein på eple har et spesielt forhold til pattedyr. Det er de dyrene som mest har et ”personlig” følelsesuttrykk. Ja, egentlig kan vi si at de er legemliggjorte sjelestemninger, som de fortheksede dyrene i eventyr og fabler. Misteltein på eple viser oss et fremtidsperspektiv: De vil ikke forbli evig fanget i sine egne vesensgeberder; de skal også en dag få erfare frihet.

 

Affirmasjon:

”Alt blir godt”

Additional information

Volum

,

Related products