BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 8

kr 200kr 250

BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 8 (30 ml)

Skaperkraftens essens

(Essence of Creating)

Skaperkraft. Sakralchakra. Livmor og underlivsorganer. Fremtidsessens. Nye mål og oppgaver. Åndsfødsel.

Beskrivelse

BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 8 (30 ml)

Skaperkraftens essens

(Essence of Creating)

Misteltein på lind

 

Skaperkraft. Sakralchakra. Livmor og underlivsorganer. Fremtidsessens. Nye mål og oppgaver. Åndsfødsel.

Sakralchakra over skambenet er porten til det aller helligste i menneskets legeme. Tilblivelse og fødsel var gjennom årtusener prestenes og sjamanenes domene. Først det moderne mennesket har fått friheten til å ivareta sin egen seksualitet.

Seksualiteten er et magisk rom, hvor en voldsom virvel av himmelske og jordiske energier møtes; kjærlighet, fantasi og begjær, kosmiske og personlige impulser, kvinnelig og mannlig og rett og slett menneskelig kommer sammen.

 

For at det nye skal komme til syne, må det først skapes et tomt rom. Livmoren blir således en skål for stjernekosmos. De legemlige forløpene i tilblivelse og unnfangelse har sitt motbilde i alle kreative skapelsesprosesser: Også her må det aktivt skapes et tomt rom i bevisstheten, båret av den ”myke viljen” i det eteriske. For at ideene og barnet skal forbinde seg med meg, må sjelen skape det forbindende rommet. Det er vår oppgave på jorden, at vår sjel kan bli en skål for åndsbarnet, slik kroppen er en skål for det fysiske barnet.

 

Utfordring:

Ved manglende sjelelig åpenhet for nye veier og møter.

Når det trengs mot for å våge å gå nye veier og møte nye oppgaver.

Når det faller vanskelig å lese tidens tegn, hvor det nye melder seg.

Når sjelelige blokkader står imot ønsket om barn.

 

Forvandling:

Seksualitetens kunst er et spill med skaperkreftene i kundalinislangen. Bare uvitende riddere dreper dragen – livskunstnere vet i stedet å temme den for å kunne ha herredømmet over den. Ved siden av ”Linnormens hule” vokser lindetreet, hvis blader falt på Siegfrieds skuldre (hjertepunktet øverst på ryggen)og på den måten gjorde dragedreperen usårbar. Den som bader i drageblod som Siegfried, blir klarsynt – spørsmålet er bare om han samtidig utvikler kraften til å temme dragen i seg selv?

 

Essensen av misteltein på lind styrker den kvinnelige kraften i den aktive mottageligheten. Den legger en stjernekappe om unnfangelsen og beskytter derigjennom skaperkreftene som skal favne hele kosmos i seg. Det personlige trer tilbake og gir plass for nyskapningen. I den tomme bevisstheten, i aktiv hengivelse, åpnes et modig blikk inn i den ikke planbare fremtid.

 

Affirmasjon:

”Jeg lar det guddommelige vokse i meg”

Tilleggsinformasjon

Volum

,

Related products