Helse LED PURE-Z retro

kr 195

PureZ Retro-LED: NY!!!!
Tekniske data:
Ytelse: 4,2 W
Lysstyrke: 400 lm (melkehvitt glass) / 420 lm (kalrglass)
Fargetemperatur: 2700 K (varmthvitt)
Passer til stor sokkel E27. Kan ikke dimmes.
Energiklasse A+
 CRI (Ra) >90
Gjennomsnitlig levetid: 15000 timer
Clear selection
Varenummer: BL_LED_RETRO Kategori: Stikkord: , , , , ,

Beskrivelse

Kunstig belysning i stue og arbeidsområder har en betydelig innvirkning vår trivsel og helse. Lys skaper stemning.
Etter forbudet mot glødelamper, har byggbiologer og terapeuter arbeidet med å utvikle et lys som er godt for helsa og som kan erstatte de gode glødepærene.
Energiesparepærer eller kompaktlysstoffrør kombinerer en rekke negative aspekter som  ikke kommuniseres (f.eks nivået av giftig kvikksølv).
LED-lamper har etter hvert blitt  konkurrenter av sparepærer. Forskjellene i kvaliteten på denne teknologien er for tiden fortsatt enorm! Spesielt med hensyn til flimmerandel.
Pure-Z-Power LED  har  maksimal flimmerreduksjonet fargespekter som svarer til den høye graden av naturlig dagslys og  takket være en effektiv kjøleribbe også har en pålitelig lang levetid.

PURE-Z tilfredsstiller ikke bare CRI(Ra) normen med 8 farger, den følger DIN6169 (den tyske industrinormen) med 15 farger og har et nesten like godt fargespekter som glødepæra. Det har foreløpig ingen andre LED-pærer! I tillegg har den så å si ingen flimmer eller elektrosmog. Dette er den nye generasjonen LED, utviklet i samarbeid med tyske byggbiologer. Nå finnes altså PURE-Z også i denne rimeligere utgaven, med minst like gode verdier, men med litt kortere levetid enn den dyrere modellen.

For å laste opp datablad (tysk), se HER

Tilleggsinformasjon

Type

Pure-Z LED Retro Klar, Pure-Z LED Retro Melk