BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 2, 30 ml

kr 250

BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 2, 30 ml

Misteltein på eple

Vitalitetsessens

Forvandlingsild. Sjelegjennomvarming. Eterlegemet. Livskraft og vitalitet. Lever og gjennomstrømming av organene.

Varenummer: B_MTE_COL2 Kategorier: ,

Beskrivelse

BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 2, 30 ml 

Vitalitetsessens

(Essence of Strength)

Forvandlingsild. Sjelegjennomvarming. Eterlegemet. Livskraft og vitalitet. Lever og gjennomstrømming av organene.

 

Vitalitetsessensen hjelper oss å gjennomtrenge legemet med lys og varme, slik at vi øker vår livskraft. Den gir glede og liv helt inn i organvevet, slik at det som er oppdemmet og tregtflytende igjen kan strømme fritt.

 

Vi lever når vi svever: Sunnhet og velbehag kjemper hele tiden mot tyngdekreften som vil trekke oss ned. Har vi ingen indre livskraft å sette opp mot tilværelsens tyngde, faller vi med materien inn i tungsinn. Når livsskipet truer med å synke i stedet for å flyte på overflaten, truer snart skipet med å oppløses i sine enkelte deler: Sjelelig tyngde blir langsomt til fysisk sykdom.

 

Det som her beskrives, er en forstyrret leverprosess. Leveren er livets organ. Ubemerket av dagsbevisstheten holder leveren stoffskiftet i en stille, rytmisk bevegelse, særlig om natten. Med Jupiters ordnende kraft sorterer den ut der som ikke har plass i livet: Fremmedstoffer, giftstoffer og også sjelelig smuss må den skille ut. Ved overbelastning gjør ikke leveren sin smerte bemerket gjennom smerte. Vi må bli svært oppmerksomme for å merke leverens stille tårer: Vi kan ane dem bak vår trøtthet og tungsindighet, når gjennomstrømmingen av våre organer blir treg og stoffer demmes opp i vevet og gjør oss trøtte og tunge i sjel og kropp.

 

 

Utfordringer:

Når sjelen blir trykket ned av tunge byrder

Ved tungsinn og trøtthet

Ved belastning av skadelige stoffer

Ved treghet i organfunksjonene

Ved mangel på vitalitet, hukommelse og konsentrasjon

 

Forvandling:

Mistelteinessens på eple aktiverer menneskets indre Jupiterkraft. Epletreet er i europeisk tradisjon kunnskapens tre som skiller godt og vondt i paradishagen. Den som en gang har spist av dette treet, har dermed forlatt den sjelelige uvitenhetens paradis. Først når vi har vandret (selv)erkjennelsens lange vei til ende, vil vi igjen kunne finne paradiset igjen og som medskaper få tildelt vår plass i kosmos.

 

Essens av misteltein på eple kan være en god følgesvenn: Den hjelper med å forvandle lys til mørke, helt inn i livets substans. Den trenger dypt inn i organvevet til kjernen av det levende. Den hjelper sjelen, gjennom leverens organfunksjon, å fordøye der tungt fordøyelige og gjennomlyse der urene.

 

Affirmasjon:

„Vær sterk!“