BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 3

kr 200kr 250

BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 3, 30 ml

“Jeg er” essens

(Essence of the I am)

Misteltein på pil

Barndommens fullendelse og sum. Jeget som bærer verden i seg. Rent Jeg. Verdensjeg. Åndelig kjærlighet.

Clear selection
Produktnr: B_MTE_COL3 Kategorier: , ,

Beskrivelse

BALDRON MistleTreeEssence, Circle of Life 3, 30 ml

“Jeg er” essens

(Essence of the I am)

 

Barndommens fullendelse og sum. Jeget som bærer verden i seg. Rent Jeg. Verdensjeg. Åndelig kjærlighet.

 

Dette er den 12. av Balder-essensene, og med den sluttes barndomstiden. Mennesket står i en forstand fullendet. Det er fullt voksent og samtidig friskt og ungt. Det føler: “Verden ligger for mine føtter”. Finnes det noe herligere enn denne alderen, hvor man gjerne reiser verden rundt og vil åpne seg for alt og alle? Intet under at reklame og underholdningsindustri vil gjøre oss alle til evig unge tenåringer.

 

I virkeligheten er utfoldelsen av vår individualitet mer enn bare fysisk vekst. Det som lyser opp i begynnelsen av 20-årene, er det store altomfattende selvet: Jeget som bærer hele verden i seg. Det unge menneskets følelse: “Jeg er så stor som verden”, uttrykker anelsen om denne dype hemmeligheten: Den som glemmer seg selv, men beholder individualitetens kraft, blir medgestalter i Kosmos.

 

Utfordring:

Ved pubertetens naturgitte utfordringer

Overvinnelse av ensidigheter

Når uavsluttede følelser klinger med inn i voksenlivet

For å styrke en sunn selvfølelse

Opplevelse av egen individualitet som del av verden

For å styrke forbindelsen med verden

 

Forvandling:

Mennesket finner en ny tilgang til interessens urkilde: Det utvikler en interesse for tingene i verden – ikke for sin egen del, men for å stille seg tjenende og erkjennende inn i kosmos. Slik begynner Jeg å hvile i kosmos. Jegets kjærlighet åpner portene til åndelig erkjennelse. Mennesket forbinder seg med verdensånden

 

Pilen har voksekraft og styrke, den knekker ikke i vinden, men bøyer seg og reiser seg igjen fordi den har den indre kraften og bevegeligheten som er nødvendig. Den representerer integreringen av kvinnelig og mannlig styrke og bevegelighet. Samtidig som den raskt manifesterer seg selv, slår rot, vokser, skyter nye skudd, har den et kvinnelig, mykt uttrykk. Piletreet representerer månen, og Seljas styrke ligger i vannstrømmen, sevjestrømmen, livsstrømmen. Men månens vesen er også å speile solen, det er solens lys som gir den strålekraft. Slik har vi det mannlige opplevd gjennom det kvinnelige. Verden er meg – jeg er verden. Essensen reflekterer denne integrerte selvfølelsen: Jeg ER!

 

 

Affirmasjon:

“Verden hviler i meg!”

Tilleggsinformasjon

Volum

,