MTE PRO-sett all included (110 stk) med Gaia, Planets & Zodiak

kr 16 900kr 17 900

BALDRON MistleTreeEssences Profesjonelt sett : Hele Prosettet & G-essensen(60), samt Gaia(23), Planets(13) og Zodiak(13)

Clear selection
Produktnr: B_MTE_TS10-1 Kategorier: , Stikkord: , ,

Beskrivelse

Det store terapisettet med essens av misteltein på ulike trær.10 ml#Etter 8 års forskning på mistelteinessenser, har vi nå satt sammen et unikt system av ulike mistel/tre – essenser. Det har vist seg at mistelteinen har ulik karakter alt etter hvilket treslag den er forbundet med. Symbiosen mellom tre og misteltein gir en ny kvalitet til så vel treet som mistelteinen. Misteltein er ikke bare en snylteplante som tar livskraft fra sin vert; den gir tilbake en høyere utviklingsform til treet. Fra kreftmedisinforskningen vet vi at misteltein har legende og livgivende virkning, og den er kjent for å øke aktiviteten i cellene og heve temperaturen. Vi ser at også essensene har en varmegivende virkning. Etter vår erfaring er den legende virkningen til stede både for trær og mennesker.

Våre MistelTreEssenser er ikke laget av (det moderat giftige) bæret, men av (den velduftende og ikke giftige) blomsten. Den er ikke en homøopatisk medisin, men energetisk preget vann uten fysisk mistelteinsubstans. Essensene er fVi har satt sammen en komposisjon av essenser som til sammen danner en helhet av essenser for livsløpet og menneskets utviklingsprosesser. De utgjør en helhetlig livssyklus, og hvert menneske får sin essensblanding ut fra en personlig komposisjon, satt sammen omtrent som et horoskop. Essensene har ulik virkning alt etter hvilket tre som er vertsplante. Trær står i særlig forbindelse med planetkrefter, og en del av essensene er også laget med spesielt hensyn til dette, med tillaging under spesielle konstellasjoner og tider. Alle blomsteressenser virker best når de brukes under vår bevisste medvirkning. Når vi arbeider med oss selv for å utvikle oss som mennesker og finne veien til et sunnere og mer gledesfylt liv, kan essensene hjelpe oss i prosessene. Derfor følges behandlingen helst av en samtale som kan gi knagger og innsikt for det egne bevisste arbeidet. Vi kan arbeide med en enkelt essens eller en komposisjon av ulike essenser.

Hele sett selges sammen med en innføring i bruken av essensene og skjema for tilbakemeldinger. Når vi nå har begynt å selge disse unike essensene, anser vi det som en del av et fortsatt forskningsprosjekt. I samsvar med Flower Essence Societys praksis, selger vi det komplette settet bare i sammenheng med seriøs terapeutisk utøving og samarbeid innenfor den internasjonale blomsteressensforskningen. Alle blomsteressenser virker best når de brukes under vår bevisste medvirkning. Når vi arbeider med oss selv for å utvikle oss som mennesker og finne veien til et sunnere og mer gledesfylt liv, kan essensene hjelpe oss i prosessene. Derfor følges behandlingen helst av en samtale som kan gi knagger og innsikt for det egne bevisste arbeidet. Vi kan arbeide med en enkelt essens eller en komposisjon av ulike essenser.

Hele sett selges sammen med en innføring i bruken av essensene og skjema for tilbakemeldinger. Når vi nå har begynt å selge disse unike essensene, anser vi det som en del av et fortsatt forskningsprosjekt. I samsvar med Flower Essence Societys praksis, selger vi det komplette settet bare i sammenheng med seriøs terapeutisk utøving og samarbeid innenfor den internasjonale blomsteressensforskningen.

Baldron Mistel Tre Essensene
består av tre nedre og tre øvre sett, i alt 59 essenser:

Balder- essensene er et sett på 12 essenser som arbeider i forhold til inkarnasjonsprosessen. Vi kaller dem derfor også barndomsessensene. Det begynner med unnfangelse og fødsel og går fram mot terskelen til voksenlivet. Fødsel kan i denne sammenheng også være fødselsprosesser i overført betydning, som når noe nytt skal inn i livet: Alle begynnelser. Baldersettet følger Jegets vei inn i det jordiske legemet. Her er også utviklingen av sanseorganismen og av astrallegemet (følelsesliv), eterlegemet (livskraft) og fysisk legeme.
B 1-12

Odin – essensene er et sett på 12 essenser som virker mer på organprosessene, på livsprosesser og chakra-systemet. De bærer virkningen av våre opplevelser og erfaringer inn i kroppens organer. Vi kan også kalle dem for livsessenser eller forvandlingsessenser. Odin-essensene er knyttet til sjelelivets forvandlinger.
D 1-12

Vidar – essensene er et sett på 12 essenser som arbeider i forhold til karmiske mønstre og situasjoner. De virker også på armer og ben og på veien vi går. Vi kaller dem jordessenser. Vidar-Jord essensene har et slags Janus-ansikt; de virker på våre mønstre i begge retninger. De trøster og konfronterer, de hjelper både der vi er offer og der vi selv virker negativt. De hjelper oss å løse mønstre og hjelper oss å håndtere virkningene av dem. På samme måte hjelper essensene jorda selv og plantene, gjennom landskapspleie og forløsningsarbeid.
V 1-12

Into the Light – essensene er et sett på 7 essenser. De er alle laget av misteltein på lind, og er framstilt om kvelden i forhold til planetkvalitetene; en slags essens av en essens. Her er erfaringene vi har med oss og høye åndelige veseners virke. De understøtter også disse veseners virke inn i jordelivet.
i1-7

Down to the Earth essensene er et sett på 7 essenser som er laget av misteltein på Lind, og er framstilt om morgenen i forhold til planetkvalitetene; en slags essens av en essens. De bærer urbildene og intensjonene jeg har med meg inn i livet. De styrker forbindelsen til våre livsmotiv og urbilder, gir reorientering.
e 1-7

Omega essensene er et sett på 9 essenser som er laget i årsløpet i tiden fra påske til pinse, som essens av essens (Misteltein på Lindetre). Omega essensene arbeider i forhold til det sosiale og er sjelden personlige essenser. Dette er essenser for utvikling av nye sosiale fellesskap.
Ω 1-9

Bruk av essensene
Essensene brukes som andre blomsteressenser; 3-7 dråper i et glass vann eller under tunga. Essenser kan tas innvortes og utvortes, også som sprayflasker, eventuelt blandet med noen dråper eterisk olje. De kan også med fordel blandes i olje og brukes til massasje eller som tilsetning i badevann. Spesielt gunstig er kombinasjonen essenser og Oljedispersjonsbad (Jungebad®).
Det som gjør MistelTreEssensene spesielle i forhold til andre essenser, er ved siden av kombinasjonen av tre og misteltein, den spesielle helheten i settet. Essensene virker i forhold til hverandre på en måte som gjør at man kan jobbe på flere nivåer. Det er fullt mulig å arbeide med én essens, men man kan også lage en komposisjon.
En komposisjon arbeider på Jeg-nivå, på sjelelig nivå og inn i det eterisk/fysiske, samtidig som den virker i forhold til mønstre og karmiske situasjoner. På samme måte som de biodynamiske preparatene, virker de også reorienterende, det vil si at de hjelper til å gjenopprette forholdet til urbilder og livsimpulser. En slik personlig komposisjon ledsages helst av en samtale, slik at brukeren kan forbinde seg bevisst med prosessen.
Vi anbefaler at essensene stilles opp i en ring, med Balder 1-12 fra kl 2 i ringen, Odin 1-12 foran med D6 og D7 i midten foran, og Vidar 1-12 oppover mot venstre. I øvre del av sirkelen står de tre øvre settene, med Omega settet som en mindre sirkel i den store, e7 og i7møtes på toppen av sirkelen. Dermed oppstår et mønster når man trekker linjer mellom essensene. Dette mønsteret vil med tiden tale sitt eget språk.

Tilleggsinformasjon

Volum

,