Sold

Lily, 720 ml

kr 870

Pater Romano Zagos berømte oppskrift!

Kosttilskudd av hele friske blader fra Aloe Aborescens, den medisinske Aloe planten fra Brasil med unike egenskaper, med 200 % flere virkestoffer enn Aloe Vera. Brukes for regenerering av celler og vev, slimhinner og fordøyelse.Blir brukt ved sykehus i Italia og Vatikanstaten med svært gode resultater, også i forskningssammenheng.

Vanlig dosering er en ss før måltidene.
Lily er tilsatt økolgisk akasiehonning og økologiskalkohol for konservering.
Det finnes varianter uten tilsetninger.
720 ml selges i glass.

Tomt på lager

Produktnr: AN_LILY720 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lily, 720 ml

Pater Romano Zago og hans berømte Aloe arborescens-oppskrift

Aloe Arborescens er en art blomstrende, saftfylt, flerårig plante som tilhører Aloe slekten, sammen med den mer kjente og velstuderte Aloe vera. Aloenes blader er fylt med en gel, hvorav omtrent 99 prosent er vann, men vann av en bestemt struktur. De inneholder 75 kjente næringsstoffer – inkludert 20 mineraler, 12 vitaminer, 18 aminosyrer og 200 aktive plantestoffer, slik som fytokjemikalier, enzymer, proteiner, oljer, monosakkarider og polysakkarider. Aloe arborescens artene har gjennom flere tusen år vært kjent for å støtte immunforsvarets funksjonalitet og har et bredt spekter av helsefordeler. Aloe arborescens har 200 % høyere fytonæringsstoffer enn Aloe Vera, og naturens best avbalanserte forhold mellom magnesium og kalsium – den planten som kommer nærmest menneskets. Den fremmer god generell helse og velvære.

Frie radikaler blir produsert i kroppene våre fordi vi bruker oksygen til å gi drivstoff til metabolismen, vi produserer også oksiderende kjemikaler kalt frie radikaler. Disse frie radikalene nedbryter og skader kroppens celler ved å dramatisk redusere vårt forsvar og etterlate oss mer mottakelige for sykdommer, inklusiv hjertesykdommer og kreft. Fytonæringsstoffer ser ut til å beskytte kroppen mot denne destruktive handlingen til frie radikaler. Vi trenger et tilstrekkelig inntak av fytonæringsstoffer for å bekjempe de frie radikalene i kroppen vår

Aloe Arborescens er et kosttilskudd som er laget ved hjelp av den internasjonalt anerkjente brasilianske oppskrift av pater Romano Zago. Denne brasilianske oppskriften består av hele blad Aloe arborescens, flytende, uoppvarmet rå honning og 1 % sertifisert økologisk alkohol. Produktet hjelper kroppens immunforsvar ved å gi overlegen immunstøtte og generell rensing for hele kroppen. Den har en særdeles god virkning på slimhinner og fordøyelse og er i stor utstrekning benyttet som støttebehandling ved kreft ved mange sykehus.

Vi får våre Aloe aborescence produkter fra Linea Angel Ariel i Italia. Det var Antonia Venzo, farmasøyten bak dette produktet, som brakte Father Romano Zago til Europa. Hun ville lage middelet for å helbrede sin mann som hadde magekreft. Dessverre mottok hun planten den dagen han døde, men lagde den likevel til to kreftsyke venninner. De klarte seg begge to, og Antonia fortsatte å lage produktet i sitt lille apotek. I dag drives det omfattende forskning ved sykehusene i Italia rundt disse produktene – og med usedvanlig gode resultater. De benyttes i stor grad i kreftbehandling, men plantens virkning er først og fremst dens oppbyggende, legende virkning på slimhinner og celleregenerasjon.

Antonia som nå er en eldre, men fortsatt aktiv, liten dame, har utvidet virksomheten og produserer ulike produkter basert på Pater Romano Zagos oppskrift. Ved siden av det vanlige produktet – LILY – har hun utviklet en type uten sukker (RAY) og en type uten alkohol (TWINKEL), samt en type utviklet spesielt for mageproblemer (SERENEGEL). I tillegg har hun ved hjelp av en spesiell fermenteringsmetode utviklet et ekstrakt (CHIARALUCE) som virker beroligende og med spesiell virkning på hals/hode fordi den tas opp direkte gjennom munnhulen, samt en olje (St. ANTHONY`s OIL) som benyttes ved eksem/hudproblemer og arrbehandling.

Antonia kontrollerer personlig hvert blad som benyttes, og plantene dyrkes under spesielt kontrollerte, gunstige og økologiske forhold. Honningen er en ren, rå høykvalitets akasiehonning fra Italia av økologisk kvalitet, det er også alkoholen som benyttes som konservering og for å effektivisere opptaket. Antonia selv er glødende engasjert i forskning og utvikling – og i bier og honning. Hun har de siste årene arbeidet med å utvikle produkter med aloe arborescens for biene som kan styrke deres immunforsvar.