Sold

Serenegel, 720 ml glassflaske

kr 990

Serenegel, 800 ml glassflaske

Tomt på lager

Varenummer: AN_SEREN_800 Kategori:

Beskrivelse

SERENEGEL

Serenegel Gel inneholder Aloe arborescens, økologisk Akasie honning og økologisk alkohol.

– Det beskytter mage-tarmkanalen fra skade og øker sunnhetsgraden i magesekken.
– Det er angitt for matintoleranse.
– Det fremmer avgiftning.
– Det favoriserer eliminering av giftstoffer.
– Det hjelper intestinal transitt.
– Regulerer fordøyelsen og leverfunksjonen.

Serenegel er et helt naturlig tilskudd.

Den har en basisblanding med 75% av Aloe arborescens, en blanding alkymistisk behandlet, i henhold til den kjente Angel Ariel metoden.

Det er mer enn 400 arter av Aloe. Produktene bruker Angel Ariel Aloe arborescens Miller, som har terapeutiske effekter større enn de mer vanlige og billigere, Aloe Vera.

Aloen som brukes av Angel Ariel er utvunnet fra planter som er minst 7 år, dyrket naturlig i solen på opprinnelige voksesteder, og er hentet fra friske blad (ikke frysetørket og deretter utvannet!). De bruker ikke sprøytemidler eller, enda mindre, hormoner som fremmer vekst og utvikling.

Hvert blad blir undersøkt individuelt for å renses fra urenheter. Honningen som anvendes for fremstilling av produktet er strengt utvalgt akasie honning av beste italienske kvalitet og sertifisert økologisk opprinnelse, så vel som den anvendte alkohol.

Både planter som anvendes for fremstillingen og det ferdige produktet blir deretter alltid testet i prøver ved et laboratorium. Alt dette sikrer en høy kvalitet og bevaring av en stor del av de aktive stoffene som ligger til grunn for den terapeutiske kvaliteten av aloe.