RE-LUX Geometh

kr 2 990

 

Geometh er for tiden ikke tilgjengelig, se i stedet energiskulptur med geometh.

Transforming disturbances cause by water veins and earth rays can

Create a light and airy atmosphere
Allow for a deep and uninterrupted sleep so that you can wake up refreshed and full of energy
Article number: EN-64853

Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

MERK: Geometh er for øyeblikket ikke tilgjengelig. For å harmonisere jordstråler og vannårer anbefaler vi ReLux bordskulptur

Harmonisering av geopatiske jordstråler

Geopatogene feilsoner, som kommer fra vannårer, bergbrudd og feil, samt skjæringspunkter mellom Hartmann- og Curry-linjer, kan ha en stressende effekt på bo- og arbeidssteder og sovesituasjonen.

Under søvnen bruker vi i snitt syv timer på ett og samme sted. Kroppens evne til å regenerere seg om natten kan ikke fungere ordentlig hvis den utsettes for permanente irritasjonssoner i løpet av denne tiden.

Rastløshet, søvnløshet og mareritt er vanlig. Terapiresistens kan forekomme og eksisterende kliniske bilder kan intensiveres.

Funksjon og anvendelse av geometh

Med Geometh-platen kan geopatogene feilsoner konverteres og balanseres bioenergetisk. En jevn letthet oppstår gjennom hele rommet.

Geometh-platen ble fullstendig redesignet og bygget om i fjor. Den gamle geometret måtte justeres manuelt på grunn av nord for å være effektiv. Den nye Geometh kan nå plasseres helt fritt i rommet og har også et enda bredere spekter av effekter.

En Geometh-plate er nok for et sted å sove eller jobbe, men den kan også undertrykke forstyrrelser i et helt rom – avhengig av den generelle geopatogene belastningssituasjonen.

Geometh-platen kan plasseres horisontalt direkte på soverommet eller arbeidsstasjonen. Hvis løpet av vannårer, brudd osv. Er kjent, kan det også påføres direkte til feilpunktet.