Natursåpe av miljøvennlig palmeolje

kr 130

Natursåpe av palmeolje og urteaske fra Labitee Agnitevi/Togo. 100g. Økologisk. Vidundermiddel for hud og hår!

På lager

Beskrivelse

Natursåpene fra Togo er bygget på århundrelange tradisjoner innen urtemedisin og tradisjonell legekunst. Natursåpene lages med urteaske og olje og virker naturlig fettende og regenererende.

Vi får produktene fra vår venn Labitee. Han kommer fra en familie i Togo, Vest-Afrika, hvor de på begge sider var dyktige urtekynige og tradisjonelle medisinere. Nå driver moren arbeidet med foredling og samling av urter og pengene går til utviklingen av lokalsamfunnet og skolen der, og Labitte, som opprinnelig bare ville ha såpe til seg selv, har endt opp med å være en formidler mellom lokalsamfunnet i Togo og oss Europeere. I Tyskland – og oss her i Norge!. Plantene de bruker samles fra ville planter i fjellene, eller fra økologisk dyrking i landsbyen. Ingen kjemiske midler benyttes og fremgangsmåten følger tradisjonell afrikansk urtekunnskap, slik den har vært utviklet og praktisert gjennom århundrer.

En kombinasjon av natursåpe av sheabutter eller palmeoljesåpe, sammen med sheabutter salven, gjør underverker for hud og hår!