Omega Cure

kr 360

Dette er oljen barna – og du – elsker!

En fersk olje – helt uten transmak! Med forfriskende smak av naturlig sitrus, vanilje og rosmarin. Helt ren og fersk, garantert fri for giftstoffer, tungmetaller og kjemikalier. Har alle Omega-3 fettsyrene i behold og tas lett opp av kroppen fordi den er så fersk.

Omega Cure er en ren nytelse!

 

Varenummer: OMEGA_CURE Kategorier: , Stikkord: , ,

Beskrivelse

 Hvorfor Omega Cure

Dr. Anne-Marie Chalmers
Dr. Bo Martinsen

Vi har brukt ulike typer av omega-3 i vårt medisinske arbeid, både klinisk og forebyggende i en rekke år. Gjennom dette arbeid har vi lært oss mye om den norske fiskeindustrien og fremstillingen av fiskeolje. Vi har lenge vært på utkikk etter en olje som kombinerer egenskapene, sikker, god, effektiv og brukervennlig. Oljen vi bruker er helt unik ved at den kombinerer:

1. Bedre biologisk absorbering og bruk i kroppen enn noen annen Omega-3 tilgjengelig på markedet.
Omega Cure er ferskvare. Dessuten har Omega Cure beholdt alle fettsyrene som utgjør omega-3 familien. Dette betyr at kroppen klarer å ta opp og benytte seg av nesten like mye omega-3 som om du spiste et stykke fet fersk fisk. En flaske Omega Cure tilsvarer en måneds forbruk. Holdbarheten, etter flasken er åpnet, er 6 uker og flasken skal alltid oppbevares i kjøleskapet.

2. Oppfyller og overgår alle nasjonale og internasjonale krav til renhet og er garantert uten giftstoffer eller metaller.

3. Enkelt å svelge, enkelt å ta riktig dose.
Folk flest missliker å svelge piller og kapsler. Flytende væske er foretrukket av de fleste, uansett alder. Siden effekten av omega-3 er avhengig av riktig dose. Riktig dose overgår det som er praktisk å ta gjennom piller eller kapsler og da er en flytende væske det mest åpenbare alternativ. Når det i tillegg smaker godt er det vanskelig å finne noe som taler i mot Omega Cure.

4. Bedre smak – bedre lukt.
Nasjonale og internasjonale helseorganisasjoner, leger og forskere over hele verden anbefaler fiskeolje som tilskudd. Omega-3 har bare en fiende: assosiasjonen til vond smak og stram lukt som har ført til at selv den mest iherdige helse fanatiker har kviet seg for å ta dette fantastiske helsebringende produkt. Vi viste derfor at om vi skulle lykkes i å fa folk til å ta mellom 2 og 4 g EPA/DHA per dag, måtte vi løse problemet forbundet med lukt og smak. Og det har vi gjort. Når du smaker Omega Cure vil du bli overrasket over at det faktisk er omega-3 fiskeolje du nettopp har drukket.

Smaken er så delikat at oljen lett kan blandes med iskrem, rett i salat dressing eller tilsettes helt vanlig mat. Du kan til og med ha Omega Cure i kakedeigen uten at noen vil merke noe som helst. Omega Cure er
fremstilt under så strenge forhold at vond smak og dårlig lukt ikke utvikles.

5. Fersk og lett å ta tilmålt mengde.
Omega Cure gjemmer seg ikke bort i en kapsel. Kvaliteten er fremragende og annerledes og smak og lukt er beviset. Smak selv, du blir ikke skuffet.

Vi opplever at de fleste som tar Omega Cure anbefaler sin venner og kjente å gjøre det samme. I Norge ser vi et økende antall helsepersonell som anbefaler Omega Cure som anbefaler dette til sine pasienter for en rekke lidelser. Vi mener det underbygger at vi har foretatt de riktige valg – også for deg.

Omega Cure er av eksepsjonelt høy kvalitet. Den er en av svært få fiskeoljer som tilfredsstille fremtidige EU-krav, som angir at fiskeolje ikke bør være et biprodukt fra landbruk / dyr industrien, men bør lages utelukkende for det menneskelige markedet. Det er det ferskeste omega produktet på markedet.

 

Omega Cure fordeler

Overlegen smak

Omega Cure er den eneste naturlige fiskeolje uten smak eller lukt av fisk. Du kan velge å ta den i eget målebeger, teskje eller blande den med mat. Du kan ta den sammen med appelsinjuice eller yoghurt til frokost eller blande den i salatdressingen til middag. Den er så naturlig at du endog kan blande den med iskremen til dessert. Vi ser at det er mange som i ennå større grad ønsker å bruke Omega Cure som en del av et kostholdsregime eller ulike former for behandling, og at det derfor er mer praktisk med Omega Cure helt uten smak. Alle vil kunne ta riktig dose med de essensielle omega-3 fettsyrene hver dag, selv barn. Ingen piller eller kapsler å svelge. Ingen ”etterdønninger” med smak eller ubehag, bare positiv effekt.

Kvalitet

Oljen blir produsert under de strengeste forhold og utsettes nesten ikke for oksygen. Dette innebærer at oljen bevarer sin friskhet og får ikke anledning til å utvikle sjenerende lukt og smak normalt forbundet med fiskeolje.
Glassflasken er valgt for nettopp å bevare oljens kvalitet og selv det klare glasset slipper ikke gjennom skadelige stråler som kan forringe kvaliteten.

Ferskhet

Omega Cure må behandles som ferskvare. Etter at flasken er åpnet må denne oppbevares kjølig. Flaskens størrelse er valgt nettopp fordi den inneholder en måneds normalt forbruk. Dersom du bestiller 6 eller flere flasker til eget forbruk bør du kunne oppbevare de flaskene som ikke er i bruk i fryser. Holdbarheten er 8 måneder i fryseren, 3 måneder uåpnet i kjøleskap og 6-7 uker i kjøleskapet etter at flasken er åpnet.

Naturlig

Omega Cure er fremstilt av selektert fisk. Oljen fremstilles gjennom en moderne og helt unik prosess som resulterer i markedets eneste bredspektrede olje som har bevart sin integritet og naturlige egenskaper og må ikke forveksles med eller sammenlignes med syntetisk fremstilt omega-3.

Trygg og sikker

Omega Cure er renset og fri for de alle giftstoffer og metaller som kan forekomme i fisk.
I USA anbefales Omega Cure til gravide og spedbarn.

Styrke

Omega Cure innholder konsentrert EPA/DHA sammen med andre omega-3 fettsyrer.
Forholdet mellom EPA og DHA i Omega Cure er 1:1. Dette forholdet anses for å være optimalt for maksimal utnyttelse i kroppen gjennom økt fleksibilitet i cellemembranene.

Riktig dose – målbare resultater

Omega Cure er utviklet av Dr. Anne Marie Chalmers og Dr. Bo Martinsen. Begge har drevet med betydelig forskning innen kosttilskudd og vitaminer i tillegg til deres arbeid innenfor forebyggende og allmennmedisin. De anses i dag for å være ledende på omega-3 i USA.

Deres arbeid har ført frem til Omega Cure som på en enkel måte gjør det mulig for alle å ta riktig dose med det viktigste kosttilskudd vi skal ha – omega-3. Riktig og effektiv daglig dose med Omega Cure gir deg 2 gram med fettsyrene EPA og DHA. For å oppnå denne dosen med andre produkter må du ta minst 8-12 kapsler, i noen tilfeller helt opp til 20-30 kapsler, eller en stor laksemiddag.

 

Omega-3 helsegevinst

Hjertets Helse

En mengde studier viser at omega-3 har en evne til å bekjempe arteriosklerose og styrke hjertet. Vitenskapsmenn har anslått at dersom man tar tilstrekkelig dose med omega-3 hver dag reduseres risikoen for plutselig dødsfall som følge av hjertesvikt med så mye som 90 %.

Leddplager

Som naturens kraftigste betennelsesdemper kan omega-3 bidra til en betydelig forbedring i ledd plager. Riktig daglig dose med omega-3 vil bidra til økt mobilitet og mindre smerter. Etter bare to til tre måneders daglig bruk vil mange kunne bevege seg helt fritt og helt uten ubehag og smerter.

Humør

Med omega-3 i ditt daglige kosthold vil du se lysere på tilværelsen. Studier har vist betydelig forbedring hos mennesker med depresjoner og andre mentaleplager. Generelt vil en daglig dose omega-3 bidra til at du føler deg mindre stresset og bedre rustet til å møte hverdagens utfordringer.

Forbrenning

Omega-3 er en viktig byggekloss i arbeidet med å bevare riktig og sunn kroppsvekt. Oljen bidrar til å dempe appetitten og øke forbrenningen. Du må ta riktig dose med det gode fettet for å bli kvitt det dårlige fettet, dermed blir det lettere å passe vekten.

Kvinners helse

Omega-3 bør være enhvers dame beste venn. Forskning har vist at omega-3 hjelper kvinner som er gravide, har smertefull menstruasjon eller problemer i overgangsalderen. Riktig dose sørger for å bekjempe mange potensielle lidelser.

Diabetes

Omega-3 kan ofte bidra til å forbedre mange av de underliggende årsakene til diabetes og konsekvensene av disse. I ulike studier er det påvist at omega-3 senker triglyseridene, gjør blodårene mindre rigide og bedrer insulintoleransen.

Hud

Omega-3 er fantastisk for kroppens største organ – huden. Den hjelper til med å forhindre solbrenthet, redusere plagene forbundet med en lang rekke hudsykdommer og utslett. Omega-3 bidrar til at huden gjenvinner sin elastisitet og ungdomlige preg.

Konsentrasjon og sosiale ferdigheter

En lang rekke studier viser at omega-3 gir barn med adferdsproblem og konsentrasjonsvanskeligheter en betydelig bedre hverdag. Omega-3 bidrar til økt fokus, roligere oppførsel og bedret sosial adferd. Omega-3 bidrar dessuten til å bygge hjernen under de første viktige årene av livet.

 

Produktfakta

Hver flaske inneholder 240ml

Tilsvarende 30 doser a to teskjeer
Næringsinnhold:

Omega-3 pr dose (8) ml

EPA 1005 mg

DHA 1005 mg

 

Ingredienser: Fiskeolje, Rosmarin ekstrakt, ascorbyl acetat og (soya) lecithin samt naturlig smak av sitrus (appelsin) og vanilje.

 

Annen omega-3 575 mg

Vitamin A 25% av dagens behov

Spor av vitamin D og E

Peroksidtall: 0,1 meqO2/kg
Anisidintall: 2,9
TOTOX: 3,1 (angir total oksidasjon)

 

Kalorier: 8 kcal/ml

Dersom du ønsker å sammenligne Omega Cure med andre omega-3 produkter kan du benytte følgende link.Her vil du raskt få bekreftet at det er Omega Cure som er desidert minst oksidert, dermed ferskest.