Vital Greens 300g pulver

kr 699

Gi kroppen din den kjærligheten den fortjener!

Vital Greens er et alt-i-ett kosttilskudd basert på 70 sunne grønnsaker, frukt, bær, urter, vitaminer, mineraler og andre naturlige ingredienser. De fleste vil spise sunnere, men å få i seg 5 om dagen er vanskelig. Vital Greens gjør det enkelt for alle å få i seg mye mer.

  • Naturlige ingredienser
  • I pulverform for bedre næringsopptak
  • Kun én spiseskje om dagen blandet i drikke
Varenummer: VG_VITALGREENS_300G Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vital Greens 300g pulver

Utviklet av naturterapeuter

Vital Greens ble utviklet av Australske naturterapeuter for å gi egne pasienter bedre helse. I over tre år ble ingrediensene blandet for hånd og testet i klinisk praksis. Etterspørsel fra pasienter og andre som arbeidet med helsespørsmål, førte til at de begynte å produsere blandingen kommersielt. Vital Greens er nå det mest solgte produktet innen sin kategori i Australia.

Kvalitet du kan stole på

Du kan være helt sikker på at Vital Greens lages av høykvalitetsingredienser, hvor hver bestanddel testes for mikrobakteriell aktivitet og hvor det som står på produktanvisningen faktisk er det som finnes i produktet. Vital Greens produseres i omgivelser som tilfredsstiller Australske myndigheters strenge krav til god tilvirkningspraksis (GMP).

Ingredienser fra naturen

Vital Greens inneholder vekster fra land og sjø i rå pulverisert form, og kroppen vil kunne absorbere næringsstoffene godt da pulveret blandes i vann/juice og inntas i flytende form. Vital Greens blandes forsiktig og langsomt for å unngå hete. Slik bevares enzymene, kofaktorene og andre varmesensitive næringsstoffer.

Lettfordøyelig

Vital Greens kommer i pulverform av to grunner. Pulveret løses opp i væske og skal inntas flytende, og på den måten vil næringsstoffene letter absorberes i tarmen. Pulveret gjør det lettere å dosere etter behov.

Enkelt i hverdagen

Vital Greens er ingen erstatning for vanlig mat. Det er et kosttilskudd som kan hjelpe deg i en utfordrende og stressende hverdag. Vital Greens kan bidra med å fjerne giftstoffer fra kroppen, bedre syre-base-balansen, og støtte immunsystemet.

Vital Greens til små og store

Vital Greens inneholder vitaminer/mineraler og mange andre næringsstoffer som både små og store kan nyttiggjøre seg av hver dag. Vi vet at barn og ungdom i vekst har et stort behov for næringsstoffer, at idrettsutøveren trenger mer næringsstoffer enn mosjonisten, og at eldre trenger næringsstoffer for å ta vare på helsen. Vi vet også at i vårt samfunn utsettes vi for store mengder giftstoffer og forurensning som bidrar til økt risiko for oksidativt stress i kroppen og sykdom. Et godt immunforsvar vil gjøre oss bedre rustet!