Korianderekstrakt, 50ml

kr 360

Koriander (Organic Cilantro Tincture) sies å kunne mobilisere mange toksiske metaller lagret i intracellulære rom og i cellekjernen, i ben og i sentralnervesystemet.
Disse metallene omfatter

Nikkel & kadmium
Bly & aluminum
Kvikksølv

Den bør derfor brukes sammen med bindemidler som f.eks. Chlorella eller Zeolitt.

På lager

Varenummer: BP_KORIANDER50ML Kategorier: , ,

Beskrivelse

Koriander var et av Hildegard von Bingens kjernemidler. Hun anbefalte alle å ta koriander daglig som en kveldsdrikk med varmt vann.  I vår tid hvor vi har så store mengder tungmetaller og toksiner i kroppen, bør vi ta koriander sammen med et toksinabsorberende bindemiddel, som Chlorella eller Zeolitt.

I følge Dr. Klinghardt er koriander i stand til å mobilisere kvikksølv, kadmium, bly og aluminium fra benstruktur og sentralnervesystem. Koriander regnes som den mest effektive hjelpen for å mobilisere kvikksølv lagret intracellulært og i cellekjernen. Den er sagt å kunne reversere DNA skader av kvikksølv. Koriander er også kjent for å ha en anti-inflammatorisk stimulerende egenskap, god mot allergier, lindrer kolikk, diaré, luft i magen, hemorroider, leddsmerter, hudproblemer og lidelser i mage og urinveier.

Dosering: Brukes utvortes eller innvortes. Anbefalt dose: 7-10 dråper i vann tre ganger daglig før maten (begynn gjerne med en dråpe).