Skjermende netting/duk HNG80 (nikkel), HF/LF; 90 cm br

kr 219

Særdeles godt skjermende duk for bruk i vegger, gulv og tak. Inneholder nikkel og brukes derfor fortrinnsvis under andre materialer. 80 dB skjerming ved 1 GHz.

HNG80 er en kompakt vevd, metallisert polyesterduk/ netting for beskyttelse mot høyfrekvent stråling (HF) og lavfrekvente elektriske felt (LF).  Men OBS: inneholder nikkel!

 

På lager

Beskrivelse

Vårt standardprodukt for enkel liming på vegger, tak og gulv! Dette profesjonelle produktet brukes vanligvis for departementer for forsvaret, bank hus, laboratorier, etc. Nå tilgjengelig for privat bruk! Typisk applikasjon for liming på innvendige vegger, tak, gulv, som mellomlag, for drywall konstruksjoner, løst lagt, osv.

Tekniske data:

* Bredde: 90 cm
* Lengde: Ved meter
* Demping: 80 dB ved 1 GHz
* Vekt: 80 g / m²
* Materialtykkelse: 0,07 mm
* Farge: antrasitt / Brown
* Strekkfasthet: Meget god i begge retninger, 220 N / mm
* Materialer: Polyester, kobber, nikkel, belegg
Behandling:

Ved påføring av HNG80 som mellomlag, anbefaler vi å bruke vårt spredningslim DK90. Påfør  DK90 med malerull på veggen og baksiden av HNG80. Sett materialet vått i vått. Fikse det manuelt (med engangshansker) og trykk en gummiert rull mot vliesen for å få en krøllfri overflate. Arbeid raskt og stripe for stripe, slik at limet ikke tørker.Det er bare mulig å påføre HNG80 skrukkefritt på helt jevnt underlag! Strukturerte overflater (ingrain bakgrunn, tekstur gips) må jevnes. Hvis det ikke er mulig, anbefaler vi å bruke vår skjermingsmaling HSF54 eller HSF92.

Jording:

På grunn av den svært ledende overflate kan dette materialet jordes og er derfor lett å skjerme mot lavfrekvente (LF) elektriske felt. For profesjonell jording anbefaler vi vår jordingsplugg EST, eller vårt jordingsbånd EB i kombinasjon med vår jordingssett ES.