Baldakin SILVER DREAM i terningform, enkeltseng (120×220)cm

kr 15 680

Dette er den aller mest skjermende baldakinen i stoff SILVER DREAM. Det skjermer hele 50 dB ved 1 GHz. Stoffet er transparent og puster godt, er mykt og behagelig. Prisen er noe høyere enn for de andre baldakinene, da den inneholder 20 % sølv for å gi maskimal skjerming.

Mål: B120 x L220 x H220. Holder seg godt i vask (Vaskemiddelet TEXCARE anbefales).

Kan jordes for også å skjerme mot lavfrekvente (LF) elektromagnetiske felt.

På lager

Varenummer: Y_BTE Kategori: Stikkord: , , , ,

Beskrivelse

Dette er den aller mest skjermende baldakinen i stoff SILVER DREAM. Det skjermer hele 50 dB ved 1 GHz. Stoffet er transarent og puster godt, er mykt og behagelig. Prisen er noe høyere enn for de andre baldakinene, da det inneholder 20 % sølv. Tåler godt å vaskes.

Om SILVER DREAM-stoffet: Vårt high-end stoff med maksimal skjermingsgrad.  Stoffet er forholdsvis lett og luftig, mekanisk stabilt og krøllefritt. Skjermingsgrad er 50 dB ved 1 GHz. Kan, og bør, jordes i stikkontakt eller med jordspyd. Dette er ekstrautstyr. Alle størrelser av stoffet varierer med + / – 5%

Denne boksformede baldakinen er romslig og behagelig, og ergner seg for dobbeltseng med opptil 220 cm bredde. Sengen kan lett res uten å måtte ta vekk baldakinen da den har én inngang på hver side.
Størrelse: B120 x D220 x H220 cm.

Inngangene består av to overlappende åpninger på 50 cm.

Monteres med 4 punkter i tak. Kan ikke monteres i skråtak.
Oppheng og snorer medfølger.
Ytterligere stenger kan monteres i ferdige folder for økt stabilitet øverst. Stenger følger ikke med.