RadiCover – Universal large 2-in-1 – Sort – (RAD200)

kr 499

På lager (kan restbestilles)

Kategori:

Beskrivelse

Det flotte  «2-in-1″ anti-strålings mobildeksel til 5,5″ & 6,5» smartphones inneholder både et flott flip-side deksel med plass til 3 kredittkort, og et elegant avtakbart tynt «bumber»-deksel. Dekselet er lavet med det fineste ekte kvalitets full grain lær med magnetisk lukkemekanisme, og gir en effektiv beskyttelse av din kostbare mobiltelefon mot støt og riper. Bumber-dekselet – som monteres i dekselet med en skjult magnet – er lavet i kraftig plast, som beskytter mobilen mod støt og trukket med flott sort lær på baksiden. Dekselet gjør det mulig enkelt å montere mobilen i din bilholder, ha den i vesken etc. I «2-in-1» dekselet får du også en innbygget anti-strålingsmembran, som beskytter deg selv mot opptil 86% av de mobilstråler, mobilen utstråler i retning av hode og kropp.

 

Funksjoner:
– Anti-strålingsmembran -beskytter deg selv mot opptil 86% av de mobilstråler
– RFID kreditkortbeskyttelse
– 3 stk innbyggede kredittkortlommer
– 1 stk. kvitteringslomme
– Innbygget antagelig «bumber» cover
– Magnetisk lukkemekanisme i siden
– Ekte lær

 

VIGTIG: Slik beskytter dekselet deg!

 

1) Snakk med dekselet lukket foran fronten
For å unngå de skadelige stråler, og varmen fra mobilen, skal du snakke med dekselet lukket foran skjermen. Dekselet er utstyrt med huller til høyttaler og mikrofon, som gjør samtaler mulig, og dermed oppnå den maksimale reduksjon av strålingen på opptil 86%. Du er på denne måten godt sikret både når du snakker i telefonen, og når den eksempelvis ligger i lommen eller vesken.

2) Vend alltid fronten av dekselet i retning av kroppen
Da dekselet kun beskytter i retningen av fronten, skal dette ALLTID vende inn mot kroppen for å oppnå beskyttelsen

Med klappen lukket foran skjermen, unngår du både stråler, samt å få «varmt øre» og oppvarmet hode/vev, noe som er bevist skadelig.

 

Materialer
– Utvendig materiale: Flott høykvalitets lær med elegant skinnmønster
– Innvendig materiale: Flott høykvalitets lær
– Innvendig: Anti-strålingsmembran og magneter + RFID kreditkortbeskyttelse
– Plastramme: Lavet i hardfør gummibelagt PC plastikk

 

indre dimensjoner:160mm x 80mm x 11 mm

Ingen skadelige stoffer
– Produktet er testet for skadelige stoffer og oppfyller det internasjonale REACH regulativ jvf. SGS rapport nr. GZHL1610044987OT

 

Dokumentasjon:
Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumentert av det uavhengige akkrediterte tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.