Sale!

Sølvvesten

kr 795

Sølvvesten

Ved siden av sitt fancy design har sølvvesten også fremragende elektrofysikalske egenskaper. Vesten består av et høyt virksomt avskjermingsmateriale. På grunn av det rene sølvet i materialet besitter vesten en fascinerende metallisk glans som samtidig sørger for en høy grad av stråleverm mot mikrobølger. Vesten er fôret med lyseblått denimstoff.

Sølvvesten er ideell til daglig bruk og passer perfekt til jeans, men også til de fleste andre typer klær.

SPESIALPRIS!

 

Clear selection
Varenummer: WK_SOLVVWSTEN Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Sølvvesten

Sølvvesten verner meget effektivt mot stråling fra din egen eller fra andre mobiltelefoner, også fra mobilsendere, radarsendere eller andre liknende strålekilder. Med handy-fashions.com kan du nyte alle bekvemligheter moderne kommunikasjonsteknologi har å tilby, uten risiko for din helse.

Sølvvesten har to store avskjermete lommer samt en ikke avskjermet lomme. Når mobiltelefonen ringer, oppstår den mest kraftige strålingen. Har du mobilen på kroppen, går denne strålingen rett inn i vevet der mobilen befinner seg. Denne strålingen kan muligens innfluere pacemakere. Bruker du derimot den ikke avskjermete lommen, vil strålingen ikke kunne trenge inn i vevet som er nærmest mobiltelefonen. Vevet er beskyttet av mobilvesten som er avskjemet mot kroppen.

Du behøver heller ikke å slå av mobiltelefonen når du er på kino eller et annet sted du ikke ønskerå bli forstyrret. Bare legg mobilen inn i en av de avskjermete lommer, så kan ingen nå deg lenger. Når du tar mobilen ut igjen, kan du bruke den umiddelbart. Du behøver ikke å taste inn din pin-kode eller forandre innstillinger på mobilen. I lommen er mobilen ikke slått av, men bare utenfor dekningsområdet.

I den avskjermete lommen er din mobil også beskyttet mot moderne og avansert avlyttingsteknikk. Med dagens avanserte teknologi er det mulig å forandre på avstand din mobil til en avlyttesender som overfører alle samtaler i omgivelsen – selv om mobilen er slått av. Dersom mobilen er i mobillommen, er slik avlytting ikke lenger mulig.

Den ikke avsjermete lommen (blå) tjener til oppbevaring av din mobiltelefon når du ønsker å være tilgjengelig. Når mobilen ligger i den blåe lommen kan strålingen ikke nå kroppen din dersom mobilen ringer.

Sølvvesten framstiller også et ypperlig strålevern under både mottak og sending av tekstmeldinger og bruk av andre funksjoner.

 

 

Tilleggsinformasjon

Størrelsene

63 cm x 52 cm = S, 65 cm x 53 cm = M, 68 cm x 55 cm = L, 70 cm x 58 cm = XL

Størrelse

S|M|L