Skjermende vlies HNG100, 90 cm bredde

kr 319

Skjermende metallisert vev 100dB for effektiv skjerming i vegg og gulv. Bredde 90cm ,

Varenummer: Y_HNG80-90-1 Kategori:

Beskrivelse

HNG80 er en kompakt, vevd, metallisert polyesternetting for skjerming av høyfrekvent stråling (HF) og lavfrekvente elektriske felt (LF). Det rimelige standardproduktet for vegger, tak og gulv. Kommersielt produkt for datasentre, laboratorier, TEMPEST-rom, … nå tilgjengelig for privat bruk.

Interiør for vegger, tak og gulv. Som mellomtapet for gipsveggkonstruksjoner, løst lagt, for å skjerme enheter osv.

Ved bearbeiding som et mellomtapet, for liming anbefaler vi vårt dispersjonslim DKL90. Veggen og baksiden av materialet påføres lim med en malervalse. Sett inn materialet vått i vått, fest det manuelt (med engangshansker) og bruk en gummiert rull for å få en krøllfri overflate. Arbeid raskt og bare strip for stripe, slik at DKL90-limet ikke tørker. En krøllfri liming er bare mulig på perfekt plane overflater. Videre kan materialet legges løst, f.eks. under gulvbelegg eller kan stiftes, f.eks. i gipsveggkonstruksjoner. Overlapp alltid enkeltstrimlene, slik at de kan kobles til jording.

Demping | Jording
Dette produktet beskytter mot høyfrekvente elektromagnetiske felt (HF). De angitte dB-verdiene gjelder for 1 GHz, se diagram for andre frekvenser. Ekspertrapporter fra 40/600 MHz til 40 GHz i henhold til standardene ASTM D4935-10 eller IEEE Std 299-2006, se rapporten ovenfor.
Dette produktet med en elektrisk ledende overflate beskytter mot lavfrekvente alternerende elektriske felt (LF). For dette formål er det nødvendig med en jording, dvs. integrering i funksjonell-potensialutjevning (FEB). Vennligst finn passende jordingstilbehør under «Jording».

Tekniske data

Bredde: 90 cm
Lengde: Ved meter / 100 m rull
Demping: 80 dB (produksjonsrelatert +/- 5 dB)
Vekt: 75 g / m²
Materialtykkelse: 0,075 mm
Farge: Grå / Brun
Strekkfasthet: 90 lbf
Materialer: Polyester, kobber, nikkel
Overflateledningsevne: 0,02 ohm (kvadratmotstand)