Sold

Torvolje, strålingsbeskyttende 100ml

kr 290

Torvolje, strålingsbeskyttende 100ml

Økologisk

Clear selection
Varenummer: WA_TORVOLJE_30ML Kategorier: , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Under produksjonen av WANDIL torvoljer bearbeides de transformerte torvfibrene til høykvalitetsoljer og utsettes for morgen- og kveldskreftene, røres rytmisk og utsettes for lys i syv dager, og på denne måten overføres deres vitalitet til oljene.

Hvis andre stoffer – planter, mineraler eller metaller – tilsettes, gir de torvoljen en spesiell retning, avhengig av deres natur.

Rosmarin vokser i Middelhavsregionen og viser et spesielt forhold til varme. I henhold til sin kraftige, nesten tykke form med de sammentrukne bladene og fiolette blomstene som er tett festet til bladaksene, danner den en eterisk olje med en brennende aroma.

Lavendel, som også er relatert til varme, avslører en annen natur: Som i en sterk utåndingsstrøm frigjør blomsterstandene seg fra det buskete, ganske myke bladverket og danner bare de sarte blå blomstene langt over. Denne oppløsningsprosessen kan også oppfattes i den beroligende duften av lavendel.

Archangelica, archangelica, har en annen signatur. Den slår seg hovedsakelig ned i fuktige områder og er hjemme i Alpene og i nord. Dens dominerende makt over alle elementer – jord, vann, luft og varme – tilsvarer det faktum at den er tilført en fin, eterisk duft fra frøet helt ned til den sterkt aromatiske roten.

Dermed viser hver plante, hvert naturlig stoff generelt, sitt eget forhold til elementenes krefter og deres balanserende effekt på visse livsprosesser.
WANDIL torvoljer egner seg til å gni inn og til massasje, samt til oljedispersjonsbad.
WANDIL torvoljesalver for hudpleie består av WANDIL torvoljer og en høykvalitets salvebase.

Tilleggsinformasjon

Variant

Arnika, brennesle, Calendula, arnika, valnøtt, sitron, Johannesurt, Kjerringrokk(Equisetum), Lavendel, Løvetann, Lysrot(Lichtwurzel), Rose, Rosmarin, Rosmarin, timian, propolis, Ryllik, Salvie