Nettavkobler NEFA 16 plus 2 P (til de fleste hus i Norge)

kr 2 190

En nettavkobler monteres enkelt (av elektriker) i sikringsskapet. Den sørger for at strømmen koples ut når det ikke er forbruk i kretsen. En enkel løsning for å få det «stille» om natten! da slipper du å slå av sikringen manuelt – nettavkopleren ordner den saken. Og du kan sove rolig uten elektriske felt i ledningene rundt senga. En genialt enkel og svært nyttig løsning for bedre søvnkvalitet!

 

Bruksområde:
Dette er et tysk kvalitetsprodukt fra Biologa som er utviklet for bruk i elektriske installasjoner hvor man ønsker å redusere eksponeringen av elektromagnetiske felt til et minimum. Nefa 16-pluss 2P anvendes fortrinnsvis i én krets pr. rom installasjoner. Den Automatiske Nettavkobleren bryter samtidig faselederne L1 og L2 (N).
Denne varianten brukes i Norske IT-nett, der man bruker to spenningssatte ledere i kretsen. Automatisk Nettavkobler brukes gjerne på strømkretsen til soverom og kan ettermonteres i eksisterende installasjoner i hjemmet og på hytta.

Funksjoner:
Nefa 16-plus 2P er også en elektrisitet sparer. Med et strømforbruk på mindre enn 0,1 watt i aktiv utkoblet tilstand er denne enheten svært energieffektiv. Ved å bruke høykvalitetskomponenter, er denne enheten spesielt kortslutningssikker og pålitelig og har lang levetid. Enheten overvåker kretsen ved hjelp av en helse-sikker 9-volts DC testspenning. Når siste forbruker i kretsen slås av bryter den Automatiske Nettavkobleren kretsen og legger hele kretsen «død». Dette reduserer det elektriske og magnetiske vekselstrøm (AC) feltet i kretsen med 100%.

• Automatisk Nettavkobler for automatisk overvåking og nettverk frakobling, én krets pr. rom
• Monteres på DIN skinne eller dirkete på vegg i fordelingsskap
• Indikator (LED) funksjoner: GRØNN: Nettspenning på, RØD: Last aktiv/innkoblet
• inkl. Grunnlast element for enkel installasjon på forbrukere med elektroniske ballaster
• Fortrinnsvis brukt i IT-nett men kan også brukes i TN-nett dersom man ønsker å koble ut både L1 og N ledere samtidig (2-pol) eller om strømkretsen har mye utstyr som står i «Stand-by modus».

 

På lager

Varenummer: Y_NEFA16PLUS2P Kategori:

Beskrivelse

En nettavkobler er en enhet som «slår av strømmen» når du ikke har noe slått på – akkurat som om du hadde slått av ut sikringen. Om du skulle skru på f. eks. lyset, blir strømmen automatisk tilkoblet igjen. På denne måten slipper du å bi utsatt unødig for elektriske felt.

Den enheten du bestiller må være tilpasset anlegget der du bor. Er du i tvil, ta kontakt med oss før du bestiller.

NEFA 16 plus 2P er den eneste nettavkobler som er tilpasset NORSK installasjon, dvs. det tradisjonelle særnoske 230 V strømnettet.