MAUNAWAI® PI®PRIME K8 vannfilter med glassbeholder “Flower of Life” for hardt eller veldig hardt vann

kr 4 990

PIPRIME er det unike filteret som gir vannet kildevannskvalitet – rent og friskt og lett opptakelig.

PIPRIME K8 har en 4l vannbeholder i krystallglass med livets blomst inngravert i bunnen. Utviklet fra den japanske PI-forskningen og produsert i Tyskland. En rekke langtidsstudier viser usedvanlige resultater.Leveres med apparat og beholder, med antimikrobiell kran, PIPRIME-filter, kalkfilter og keramikkfilter

 

På lager (kan restbestilles)

Beskrivelse

Vannfiltersystem fra Maunawai med PIPRIME filtersystem for optimal drikkevannskvalitet.

MAUNAWAI vannfiltersystem er basert på den nyeste PI-teknologien. Men hva er PI-teknologi uansett?

PI betyr vital energi

PI-symbolet ble allerede brukt for mer enn 5000 år siden av sumererne. Sumererne er den eldste kjente sivilisasjonen i historien. I midten av det 4. århundre f.Kr. de vandret fra øst og sør-øst til sørlige Mesopotamia. PI ble brukt i deres kileskriftesystem for å betegne vital energi.

Lære av naturen

PI-vann ble oppdaget på 1950-tallet som en del av forskning på plantefysiologi. Den japanske forskeren Prof Shoi YAMASHITA fra Nagoya University økte fokuset på planteforskning og oppdaget i 1964 at levende vann i planter er vesentlig forskjellig fra drikkevann og kildevann når det gjelder fysiske og biologiske egenskaper, og ligner veldig på vann i cellene i vår egen kropp. I 1985 kåret YAMASHITA dette levende vannet til PI-vann.

Siktet

Det endelige målet med PI-forskning er å transformere vann fra springen til levende PI-vann. Dagens system ble utviklet ved å observere hva som skjer i naturen. Dette betyr at MAUNAWAI vannfiltersystem simulerer prosessene som vann går gjennom i naturen.

MAUNAWAI vannfiltersystem er basert på de nyeste funnene fra PI-forskning og er en veletablert, ren teknologi som gjør forskningsfunn tilgjengelig for alle.

Unik

Det brukte filtersystemet er produsert spesielt og eksklusivt for MAUNAWAI og er bare tilgjengelig i MAUNAWAI vannfiltersystemer.