Energisugerør Calamus med vortexeffekt

kr 99

Calamus sugerør med virvel, en superrask energetiserer. Sunt og festlig – passer til alle slags drikker!

På lager

Beskrivelse

Egner seg utmerket til all slags drikke, vann, juice og din daglige smoothie, men også varme drikker som varmt vann, kaffe, te, irish coffe etc går fint. Anbefales som et fint hjelpemiddel for særlig eldre og syke som ofte får i seg for lite væske. Tannleger anbefaler også mer bruk av sugerør siden det beskytter emaljen mot søte eller varme drikker.

Sugerøret Calamus er varmebestandig slik at du kan bruke det til den drikken du ønsker. Vær dog forsiktig ved kokende væske. Ikke egnet for barn under 6 år. (glass)
Vortexen, eller virvelen, er et naturfenomen som ligger til grunn for designet av sugerøret Calamus. Med den fine spiralen på innsiden av glassrøret vil enhver væske som passerer få en kraftig virvel bevegelse. Som vi kjenner fra slike bevegelser i naturen, for eksempel tornadoer, elvestryk eller bølger, øker turbulensen intensiteten i energien. Den fine strukturen i det munnblåste sugerøret er i tillegg utformet i henhold til det gylne snitt.

Sugerøret skylles enkelt i varmt vann etter bruk, kan og vaskes i maskin, bestikkholderen.

Sugerøret er et fnt hjelpemiddel for særlig eldre og syke som ofte får i seg for lite væske. Ikke egnet for barn under 6 år.
Vann, juice og den daglige smoothies egner seg utmerket, men også varme drikker som varmt vann, kaffe, te, irish coffe etc går fint. Tannleger anbefaler mer bruk av sugerør siden det beskytter emaljen mot søte eller varme drikker.
Calamus er også varmebestandig slik at du kan bruke det til den drikken du ønsker.

STØRRELSE
Lengde = ca 210 mm
Max. diameter = ca 20 mm
Vekt = 15 / 20 gr.

MATERIALE:
Borsilikatglass, blyfritt og varmebestandig

PRODUKSJON
Fremstilt ved bruk av tradisjonell munnblåst glassblåserteknikk.

BASISINFO
Mindre uvesentligheter i vekt og størrelse kan forekomme ved glassblåsing.
Dette aksepteres innenfor gitte normer.