Sold

Delphi vannbehandler

kr 19 990

Optimal vannbehandler med digital betjeningskran på disken, og med hovedenhet tilsvarende Alphion under disken. Delphi er optimal løsning for helsevann hjemme og på kontoret!

Tomt på lager

Varenummer: H1_DELPHI_VANNBEH Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Vann er det viktigste for kroppen ved siden av oksygen, og det beste vannet får du når springvannet tilkobles et komplett vannbehandlingssystem for helsebringende drikkevann. Vannbehandlerne renser vannet på best mulig måte, justerer surheten i vannet til valgfri pH, gir vannet antioksidant virkning (ORP), optimaliserer sammensetningen av vannet for å øke opptaksevne og nyttiggjøring i kroppen, og gir vannet nydelig smak og optimal helsegevinst!

Delphi er toppmodellen til verdens ledende produsent av vannbehandlere, og er resultatet av 30 års utvikling hos Jupiter og Emco-Tech. Delphi er lik Alphion bortsett fra at den har digital kran med touchpanel betjening, og hovedenheten monteres av rørlegger under vasken. Alle funksjoner er datastyrt og optimalisert for å gi best mulig vannkvalitet, vedlikeholdsfrihet og varighet. Delphi leveres i Norge med lovpålagt elektronisk lekkasjestopper til over 2000,- kroner, men vi har likevel valgt å ikke øke prisen i forhold til den internasjonale prisen produsenten har satt for Delphi uten lekkasjestopper. (Kun momsen gir prisforskjeller i ulike land) For deg som planlegger å bli boende der du bor nå, vil du garantert bli mest fornøyd med en Delphi.

I Bergen og omegn har vi fastprisavtale med Bergen Mesterrør AS: Montering av Delphi, inklusive å koble din oppvaskemaskin til den elektroniske lekkasjestopperen, faktureres med 1 arbeidstime à kr. 600,- + mva. I tillegg kommer eventuelle rørdeler, samt kjøring: 3 kr per km + 15 kr per bompassering + timepris for tidsbruk til/fra Bergen sentrum. I andre landsdeler har vi ingen fastprisavtale, men jobben er normalt gjort på under en time, og alle rørleggere har kompetanse til å klare det. Delphi har alle godkjennelser som behøves for at rørleggeren skal ha ryggen fri, herunder også norsk Sintef godkjennelse.