Universal Medium – Flip-side mobildeksel – til 4,7-5,0″ mobiltelefoner – (RAD073)

 20

Lyserødt med krystall-stener – Kunstlær – 91% beskyttelse

Beschreibung

Super elegant RadiCover multi-justerbart flip-side mobildeksel størrelse medium. Passer til de fleste 4,7″-5″ mobiltelefoner (Eksempelvis Samsung S4/5, iPhone 5/5S, Sony, LG m.fl.). Er utvendig utført med flott blødt lyserød kvalitets kunstlær med elegant belte med krystall-stener. Innsiden er på samme måte utført i i flot kunstlær.

 

Den nyskapende multi-justerbare monteringsarm, holder et fast og sikkert grep i mobilen, og glideskinne-funksjonen gjør det mulig å „skyte“ mobilen oppover, så kameraet kommer fri av dekselet. På den måte kan man ta bilder. Samtidigt beskyttes den sårbare kameralinse også effektivt, og bedre enn på normale deksel ved normal bruk, da den er beskyttet av dekselet.

Dekselet beskytter effektivt din kostbare mobiltelefon mot slag og riper – og deg selv mot mobilstråler.

 

Passer mobiler med maksimalt mål:
Lengde: 14,5 cm
Bredde: 7,5 cm
Tykkelse:1 cm

 

Funksjoner:
– Multi-justerbar „monteringsarm“ til 4,7″-5″ mobiltelefoner
– Skyte-skinne som frigjør kamera til fotografering
– Krystall-stener
– 3 stk. innebygde kredittkort-lommer
– Kvitteringslomme
– Magnetlukking i siden

Slik beskytter dekselet deg

Dekselet er utstyret med huller til høyttaler og mikrofon, som gjør det mulig å snakke med dekselet lukket. Dermed oppnår maksimal reduksjon av strålingen på opptil 91%*. Via den innebygde antistrålings-membran reduserer dekselet den elektromagnetiske mobilstråling som utsendes fra din mobiltelefon i retning av hode og kropp. Dette gjelder både når du snakker i telefonen, og når den ligger i eksempelvis lommen. Når du snakker, skal dekselet være lukket, slik at du ut over beskyttelsen mod strålene fra mobilen, unngår å få „varmt øre/hode“, „skitten skjerm“ og en irriterende flapp.

 

Dokumentasjon:
Produktet er testet og antistrålings-effekten dokumentert av det uavhengige akkrediterte danske laboratorium Delta.

 

*Se testrapport her