RadiCover – Universal 9-11″ Tablet cover – Sort – (RAD051)

 59

Eksklusivt og smart nettbrett-deksel i „bokdesign“ som passer til alle 9-11″ nettbrett, og sikrer ditt nettbrett mot riper og slag. Den innebygde antistrålings-membran gir en effektiv beskyttelse på opptil 55% av mobilstrålingen på bakside mot kroppen, og enda mer når lokket er „lukket“ i – eksempelvis vesken.

Beschreibung

Utført i bløt kvalitets- og rengjøringsvennlig kunstlær med hjørnekroker i kraftig plast og 3M tape-plate, som fester og beskytter nettbrettet sikkert og trygt i dekselet. Huller til alle funksjoner, høretelefon og strøm. Ved bruk av kamera, foldes fronten enkelt ned, og frigjør kameralinsen.

Funksjoner: 
– 3 trins skjermvinkling
– Magnetisk lukkemekanisme
– Huller til høretelefon og strøm
– Kan brukes til alle 9″-11″ nettbrett uansett merke
– „Fold-ned“ funksjon gjør det mulig å fotografere og filme

Materialer:
– Utvendig: Bløt kvalitets- og rengjøringsvennlig kunstlær
– Innvendig: Bløtt kunststoff
-Montering: Slagfaste plastkroker i kraftig plast, og 3M tape-plate, som fester og beskytter nettbrettet i dekselet mot riper og slag .

Slik beskytter dekselet deg:
Den innebygde antistrålings-membran gir en effektiv beskyttelse på opptil 55% av mobilstrålingen på baksiden og mot kroppen, og enda mer når lokket er „lukket“ i eksempelvis vesken. Den beste beskyttelse, når du sitter med nettbrettet på lår eller mage, oppnår du ved, å stille lokket opp mot magen, slik at strålene blokkeres i denne retning av kroppen og viktige organer.

 

Dokumentasjon:
Produktet er testet og antistrålings-effekten dokumentert av det uavhengige akkrediterte danske laboratorium Delta.