Earth FX Jording-Terapibag (Lakenpose)

 319

Dette var hemmeligheten som førte US syklistene til seieren ved „Tour de France“: Lakenpose (sovepose)  for seng – Jorder deg når du sover eller i småpauser!
Studier viser tydelige helsefremmende effekter ihht søvnkvalitet, inflammasjon mm. Og denne „Terapi Bag“ jorder deg enda mer effektiv enn bare laken fordi du har masksimal kroppskontakt. For terapi og  til hjemmebruk – kan også åpnes og dekke en hel dobbeltseng. Komplett med jordspyd og kabler.

Vorrätig

Artikelnummer: H1_EFX_TBAG Kategorie:

Beschreibung

Systemet jorder deg mens du sover, og effekten er den samme som om du står barfot i gresset; spenning i kroppen lades ut, og man trekker i tillegg elektroner fra jorden. Begge disse faktorene gjør regenereringsprosessene mer effektive. Søvn er viktig for at kroppen skal restituere og reparere seg, og disse prosessene skjer mer effektivt når man er jordet.

Jordingssystemet gir mange helsefordeler:

– Man sover bedre (ofte merkbart).
– Regenereringsprosessene som pågår mens man sover blir mer effektive.
– Betennelsestilstander i kroppen kan dempes eller fjernes.
– Mange får bedring av konkrete helsetilstander.
– Mange får redusert søvnbehov.

Systemet består av et laken med sølvtråder i en unik veving, samt jordingsspyd og skjermet forlengelseskabel med trykk-knapptilkopling på lakenet. I en enkeltseng dekker lakenet hele sengen og kan da brukes under bomullslaken. I en dobbeltseng dekker lakenet fotenden og må da ha kontakt med hud for full effekt. Lakenet kan vaskes på 40 grader finvask. Jordspydet må plasseres på egnet sted i hagen, og kabelen er lang nok til de fleste hus. Lakenet er beregnet på King Size dobbeltseng.

Det er også mulig å spesialbestille terapibag som er en lakenpose med samme teknologi. Denne gir full effekt på bare 20 minutter når den er lukket, men kan også brukes åpen som laken på en dobbeltseng.
Dersom du ikke kan koble til med jordspyd, er det mulig å bestille tilkoblingsutstyr til jordet stikkontakt, men da må jordingen i huset være bedre enn det som er vanlig i norske hus. Du kan låne eller kjøpe jordingstester for å teste den aktuelle stikk-kontakten, eller du kan be om beskrivelse for hvordan man kan teste det på annet vis.

Helsepakken leverer med en ekstra uskjermet kabel i tillegg til den kabelen med 100 kohm motstand fra EarthFX. Den uskjermede kabelen kan brukes dersom man følger de medfølgende sikkerhetsanvisningene, og man vil da oppnå enda bedre effekt. Offisiell anbefaling er likevel å bruke standardkabelen, og effektreduksjonen er veldig liten. Tilleggskabelen følger med uten tillegg i prisen, og på forespørsel tilbyr vi den også gratis til kunder som tidligere har kjøpt EarthFX lakenpose av oss.