Earth FX Jordingslaken

 179

Earth FX Jordingslaken

Jordingslaken for seng – Jorder deg når du sover! Komplett med jordingsspyd og kabler. Studier viser tydelige helsefremmende effekter søvnkvalitet, inflammasjon

 

 

Vorrätig

Artikelnummer: H1_EFX_JLAKEN Kategorie:

Beschreibung

Dette er det originale produktet fra Earth FX, som er optimalisert gjennom mange års forskning og utvikling. Lakenet er laget: økologisk bomull av beste kvalitet, med litt syntetiske fibre vevd inn for å gi bedre slitestyrke og samme elastikk som sølvtrådene. Ledningsevnen er opimal, og er besørget av sølvtråder med en legering som er både slitesterk, korrosjonssikker og allergisikker. Lakenet kan vaskes på 40 grader finvask. Jordspyd, tilkoblinger og kabler er også optimalisert, og all forskning som viser fantastiske helseeffekter med jordingslaken, er gjort med akkurat dette produktet.

Systemet jorder deg mens du sover, og effekten er den samme som om du står barfot i gresset; spenning i kroppen lades ut, og man trekker i tillegg elektroner fra jorden. Begge disse faktorene gjør regenereringsprosessene mer effektive. Søvn er viktig for at kroppen skal restituere og reparere seg, og disse prosessene skjer mer effektivt når man er jordet.

Jordingssystemet gir mange helsefordeler:

– Man sover bedre (ofte merkbart).
– Regenereringsprosessene som pågår mens man sover blir mer effektive.
– Betennelsestilstander i kroppen kan dempes eller fjernes.
– Mange får bedring av konkrete helsetilstander.
– Mange får redusert søvnbehov.

Systemet består av et laken med sølvtråder i en unik veving, samt jordingsspyd og skjermet forlengelseskabel med trykk-knapptilkopling på lakenet. I en enkeltseng dekker lakenet hele sengen og kan da brukes under bomullslaken. I en dobbeltseng dekker lakenet fotenden og må da ha kontakt med hud for full effekt. Lakenet kan vaskes på 40 grader finvask. Jordspydet må plasseres på egnet sted i hagen, og kabelen er lang nok til de fleste hus. Lakenet er beregnet på King Size dobbeltseng.

Det er også mulig å spesialbestille terapibag som er en lakenpose med samme teknologi. Denne gir full effekt på bare 20 minutter når den er lukket, men kan også brukes åpen som laken på en dobbeltseng.
Dersom du ikke kan koble til med jordspyd, er det mulig å bestille tilkoblingsutstyr til jordet stikkontakt, men da må jordingen i huset være bedre enn det som er vanlig i norske hus. Du kan låne eller kjøpe jordingstester for å teste den aktuelle stikk-kontakten, eller du kan be om beskrivelse for hvordan man kan teste det på annet vis.

Mer informasjon om teknologien finner du i denne boken: www.helsepakken.no/earthing, og vi har også flere andre jordingsprodukter fra EarthFX lagerført og tilgjengelig i nettbutikken.