BALDRON – en liten familiebedrift og et stort nettverk

Familiebedriften består først og fremst av Marianne Kleimann Sevåg og Raphael Kleimann – med gode hjelpere blant venner og familie. Vi har i mange år bygget et spennende internasjonalt nettverk rundt tema natur og spiritualitet, helse og miljø. Vi har våre røtter solid plantet i Rudolf Steiners antroposofiske impuls, men vårt nettverk er mangfoldig og rikt.

Familiebedriften omfatter en liten butikk på Vinterbro utenfor Oslo, med en nettbutikk som selger til hele landet – og til utlandet. (norsk, engelsk og tysk nettbutikk).

Foreningen BALDRON er en ideell forening som i mange år har arrangert internasjonale forskningssymposier til tema stråling og helse -vann og vitalitet – lys og lysforskning – natur og spiritualitet. Foreningen bygget også opp en utdanning i Byggbiologi(Building Biology/Baubiologie), en utdanning i Miljømedisin etter Dr. Dietrich Klinghardt og en impuls rundt samspillet mellom mennesker og natur i seminar-rekken Spirituell Økologi. Etter tre sommere i Norge har den vandret videre til Russland, et av de landene hvor vi har aktivt samarbeid med engasjerte mennesker. I samarbeid med Mariannes datter Ingelin Sevåg Vestly har vi også bygget opp Foreningen BeeDynamic

Fra starten av sto blomsteressensene i fokus. Disse har igjen fått en sentral plass i arbeidet vårt, Raphael har de siste årene stort sett vært på reisefot til bl.a.Tyskland, Sveits, Østerrike, Italia, Nederland, Russland, Romania hvor han, og iblant også Marianne, har deltatt på medisinske kongresser, holdt seminarer og foredrag om bruken av BALDRON MistelTreEssensene. Etter hvert har vi også begynt med Online-seminarer.

Marianne har i de siste årene reist nordover for å hjelpe til å bygge opp steinerbarnehager i nord, mens Raphael har reist i andre retninger med mistelteinessensene. Raphael bor nå i Sveits, hvor han studerer, forsker og arbeider med utviklingen av essensene. Hans virksomhet med kurs og utdanninger  finner du både i nettbutikken og på hjemmesiden. Han er også fortsatt med som hjelper i BALDRON via telefon og nett. Marianne har nå mer tid hjemme på Vinterbro. Pakker sendes ut som vanlig uansett hvor vi befinner oss – og er vi hjemme, så er butikken og klinikken åpen for besøk(ta kontakt for avtale).

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss – i butikken, på telefon (41522028) eller via e-post til post@baldron.com

Raphael Kleimann –  er født i Tyskland, utdannet lærer, trepleier og terapeut, Fulbrightstipendiat i USA, studier i Italia og Hellas, utdanning som språkterapeut og språkformer fra Sveits og med Mastergrad i Miljøpedagogikk fra Norge. Han har en spesiell begavelse for språk, noe som er en stor hjelp på alle hans reiser. (Tysk, norsk, engelsk, fransk, italiensk, russisk, litt romensk, litt nederlandsk og litt gresk…)Raphael er en interessant blanding av praktisk og belest, spirituell og høysensitiv, godt orientert om det meste (men ikke be ham å handle uten handleliste…).Raphael startet arbeidet med blomsteressenser under studier i USA, bygget opp et forskningsprosjekt mens hans studerte i Sveits og fortsatte med utviklingen av Mistelteinessensene sammen med Marianne i Norge, noe han nå videreutvikler på heltid – ved siden av og som del av BALDRON.

Marianne Kleimann Sevåg, har arbeidet som lærer i alle trinn gjennom snart 40 år, fra starten med ungdommer til nå med barnehager. Betydningen av en barndom med lek og liv, med naturglede og fantasi har vært og er en drivkraft i arbeidet. Barndommen står i skvis mellom tidsklemma og kunnskapsløftet; her er Mariannes håp og visjon en friere, gladere og livligere barndom med mer nærhet og varme og spiritualitet. Barnehagevirksomheten er en fin balkanse for arbeid med butikk og regnskap. I ledige stunder arbeider hun med skriving og oversettelser, men aller best trives hun nok likevel med hendene i jorda!