Sold

Anthony’s oil 50ml

kr 480

En dyptvirkende olje for arr og hudproblemer til utvortes bruk. Laget av Aloe Aborescense.

Tomt på lager

Varenummer: AN_ANTHONY50 Kategorier: ,

Beskrivelse

Anthony`s Oil

St. Anthony`s olje er et utdrag av Aloe arborescens olje, bearbeidet i henhold til «Metode ANGEL ARIEL».

Aloe arborescens er en plante godt kjent i etnisk medisin. Bladet som helhet inneholder mange stoffer som kan bidra til vevsreparasjon og oppløsning av hudsykdommer, slik som vitaminer A, C og B-kompleks, alle essensielle aminosyrer, mineraler (kalium, jern, fosfor, kobber, sink, krom og magnesium ) antioksidanter, sitosterols, enzymer (alkalisk fosfatase, amylase, bradichinase, katalase, cellulase, lipase, creatinafosfochinase, nukleotidase og proteolitiase), i tillegg til at gelen inneholder polysakkarider og antrakinoner i saften. Gelen består i virkeligheten i det vesentlige av polysakkarider og glykoproteiner med anti-inflammatorisk og antiviral immunomodulerende evne og er fuktighetsgivende, beroligende, helbredende og anti-inflammatorisk. Den anthranoide juicen er en stor familie av stoffer som er påvist anti-inflammatoriske, analgetisk, trofisk, og selv antimikrobiell. Spesielt diacerein har interessante «reparative» egenskaper, relatert til evnen til å hemme proteolytiske enzymer som er ansvarlige for nedbrytning av proteoglykaner og kollagen degradering, aktiviteten av lysosomale enzymer, dannelse av peroksyder og frie radikaler er involvert i utviklingen av prosessen med fotoaldring av hud. Angel Ariels linje, takket være den spesielle og dype kunnskapen om den tradisjonelle bruken av Aloe arborescens, studerte et uttrekk i olje av bladene til Aloe arborescens, utarbeidet med en metode som, veldig sakte og i forhold til lys og varme, alltid kontrollerer om ekstraktet er lipofilt aktivt. Blandingen av oljer som brukes i denne alkymistiske prosessen, bevarer de adaptogene egenskapene til Aloe arborescens og virker synergistisk med de aktive ekstraktene og fremmer også smørbarhet, absorpsjon inn i huden, samt øker de dermonutriente og reparerende egenskapene. Den umiddelbare bruken ved brannskader og traumatiske skader, gir rask reparasjon og bedrer arrvev. Påført huden beskytter det mot skader fra UV og letter også oppløsningen av akne.

Indikasjoner: Olje til utvortes bruk. Effektiv mot irritasjon mot hudforandringer som dermatose, inkludert atopisk eksem og psoriasis. Det letter vevreparasjon etter skade fra UV- stråling og brannskader.

BRUK: Påfør et tynt lag lokalt 2-3 ganger om dagen og massér et par minutter.

INGREDIENSER: Aloe arborescens (hele, friske blader), Olivenolje (Olea europea) , Calendula (Calendula officinalis), mandelolje (Prunus Dulcis).

JPGveganOK