Nye produkter ankommet!

Vi har i dag mottatt vår første forsendelse av produkter fra Revitalconcept, en høykvalitets produsent av urter og tinkturer, dyrket økologisk på utvalgte gårder i Italia. Vi er nå norsk forhandler av disse enestående produktene!

Det aller beste er vel forsyningen av superkvaliteten av Cistrose te. Etter at tysk forskning slo fast at cistrose er effektiv mot virusinfeksjoner, har markedet blitt nærmest støvsugd. Den er også anbefalt av Dr. Klinghardt.

Vi har nå fått en forsyning topp-kvalitet cistrose te tilsendt. En ren nytelse – som i tillegg er god for helsa!

Revitals urteverden  er en tradisjonell familiebedrift i hjertet av de italienske alpene, rett ved den tysk-italienske språkgrensen i vakre Trentino – Sør-Tirol, som har produsert urteekstrakter av høy kvalitet i mange år. Gjennom  eget jordbruk i Trentino og dyrkningsområder nær havet i Veneto, på Elba, i Toscana, i Umbria, Sardinia og Sicilia, er de en av få produsenter av høykvalitets urter fra økologisk jordbruk. Produkterne selges av forretningspartnere fra Norge (BALDRON), Østerrike, Tyskland og Storbritannia til sluttkunden og de mange tilknyttede naturopatene.