Sold

Chiaraluce 50ml

kr 590

CHIARALUCE

Hydro Alkohol ekstrakt av Aloe arborescens «Method ANGEL ARIEL».

Adaptogen, letter utvinningen av det naturlige psykobalansen og har en positiv påvirkning av de nevro-endokrine funksjoner.

(. Aloe arborescens Miller): INGREDIENSER Aloe arborescens blad – hydroalcoholic ekstrakt, honning, alkohol.

INNHOLD FOR DAGLIG DOSE: 20 dråper 2-4 ganger om dagen

 

Tomt på lager

Varenummer: AN_CHIARA50 Kategorier: ,

Beskrivelse

Aloe Arborescens er en art blomstrende, saftfylt, flerårig plante som tilhører Aloe slekten, sammen med den mer kjente og velstuderte Aloe vera. Aloenes blader er fylt med en gel, hvorav omtrent 99 prosent er vann, men vann av en bestemt struktur. De inneholder 75 kjente næringsstoffer – inkludert 20 mineraler, 12 vitaminer, 18 aminosyrer og 200 aktive plantestoffer, slik som fytokjemikalier, enzymer, proteiner, oljer, monosakkarider og polysakkarider. Aloe arborescens artene har gjennom flere tusen år vært kjent for å støtte immunforsvarets funksjonalitet og har et bredt spekter av helsefordeler. Aloe arborescens har 200 % høyere fytonæringsstoffer enn Aloe Vera, og naturens best avbalanserte forhold mellom magnesium og kalsium – den planten som kommer nærmest menneskets. Den fremmer god generell helse og velvære.

Frie radikaler blir produsert i kroppene våre fordi vi bruker oksygen til å gi drivstoff til metabolismen, vi produserer også oksiderende kjemikaler kalt frie radikaler. Disse frie radikalene nedbryter og skader kroppens celler ved å dramatisk redusere vårt forsvar og etterlate oss mer mottakelige for sykdommer, inklusiv hjertesykdommer og kreft. Fytonæringsstoffer ser ut til å beskytte kroppen mot denne destruktive handlingen til frie radikaler. Vi trenger et tilstrekkelig inntak av fytonæringsstoffer for å bekjempe de frie radikalene i kroppen vår.

Ekstraktet av Aloe arborescense tas direkte opp i munnhulen og har en positiv virkning på de nevro-endokrine funksjoner. Virker beroligende ved stress og mental uro – og smaker godt!