Sold

Biomatte fra Richway

kr 6 800kr 18 900

Unik infrarød varme – unn deg noe godt for helsa!

Gå til vår biomatte/Richway side for informasjon og kjøp!

Biomatten er en terapeutisk matte basert på ny helseteknologi. Opprinnelig utviklet av NASA for å vedlikeholde vitalitet og helse i verdensrommet. Bred vitenskapelig forskning viser at kombinasjonen med infrarød varme og negative ioner gjennom ametyst og turmalin gir helsefordeler. Solas livgivende varme er hovedsakelig usynlig infrarøde stråler som alle organismer er helt avhengig av.

Dette er den perfekte biomatten for å ta med underveis, på kontoret eller for å dele med en venn eller et familiemedlem som vil ha nytte av å bruke dette terapeutiske apparatet. Biomat® Mini er flott å bruke i lenestoler, Med-Spa, tann- og kontorstoler. Biomat® Mini inneholder vekslende kanaler av ametyst og turmalin. Ditt kjøp av en Biomat® Mini inkluderer et enkelt kontrollpanel, hardbag og 100% vattert bomullsdeksel.

Clear selection
Varenummer: Biomat® Mini Kategorier: , Stikkord: , ,

Beskrivelse

I mer enn 40år har Biomatten vært en sunn og trygg behandling for å forbedre helsen. Du kan behandle ulike symptomer og lidelser, og du kan bruke den forebyggende. Biomatten finnes i flere størrelser. Se mer og bestill via vår biomatte-side:

BALDRON/Richway

Til tross for Biomattens popularitet, er få klar over hvordan den fungerer:

 • varmeeffekt
 • infrarødt lys
 • negative ioner
 • ametyst og turmalin

Varmeeffekt

Bruk gjerne matten fordi du er frossen og vil øke kroppstemperaturen. Varmebehandling alene kan være effektivt. Varmen fra matten går dypt inn i kroppen, hever energinivået, og forbedrer mange funksjoner. Varmebehandling gir økt blodgjennomstrømming i vevet og kan dermed bidra til å lindre smerter og bedre bevegelighet i muskler og ledd, samt bedre transport av næringsstoffer og oksygen til skadede kroppsdeler.

Tips: Sett termostaten til 70 grader og legg deg ned med det samme. Du kjenner ikke varmen umiddelbart, men etter få minutter vil varmen bre seg i hele kroppslengden. Så blir det varmere og varmere –en fantastisk følelse strømmer ofte ut til alle ledd.

Infrarødt lys

De infrarøde bølgene gjør at kroppscellene vibrerer og varmes. Dette utvider blodårene og nerveendene, og gir kroppen energi fra innsiden. Denne energien øker forbrenningen, forbedrer celledeling og stimulerer blodsirkulasjonen. Samtidig gavner det helbredelsesprosesser.

Tips: Sett termostaten til 55 grader og vent til displayet viser riktig temperatur (55). Ligg på Biomatten med denne temperaturen i minst 30 minutter. Tester har vist (Journal of the American Medical Association) at du mister så mye som 600 kalorier i løpet av denne halvtimen. Passiv slanking!

Negative ioner:

Vi skal helst omgi oss med mest mulig negative ioner. Det er for eksempel stort overskudd av negative ioner ved fossefall og høyt til fjells –og derfor føler vi oss så livsfriske i slike miljøer. De renser luften for forurensning og gjør at vi blir sprudlende og glade – og de har en dypt avslappende effekt på kroppen og sinnet, reduserer mental utmattelse, angst, og negativitet.

Tips: Uansett hvordan du bruker matten, så trykk alltid på knappen som viser NP (negative potential).

Ametyst og turmalin

Hvor kommer edelstenene inn i alt dette? Krystallene er naturlige kilder til infrarød stråling og negative ioner. 25-30% av ametyst er laget av silisiumoksyd (SiO2)som har unike ledningsegenskaper. Ved at krystallene varmes opp, øker den totale mengden infrarød varme og negative ioner. Forskning har vist at denne kombinasjonen er helt unik.

Tips: Du kan gjerne bruke Biomatten som underlag hele natten. Da anbefales et tynt dekke, gjerne av ull –hvis den føles hard. Du kan stille Biomatten til å være på i 2, 4 eller 8 timer. Kroppstemperatur eller ørlite over (40 grader) anbefales ved bruk hele natten.

Noen spør om det er trygt å sove på Biomatten, ettersom det er en elektrisk enhet. Biomatten er fullstendig trygg å sove på hver natt. Den er et FDA-godkjent(USA) medisinsk produkt med 510k status, som betyr at den har bestått en serie av strenge sikkerhets-og ytelsestester for å garantere at den er trygg å bruke for mennesker.

Biomatten er en favoritt over hele verden og er en sunn måte å behandle mange helseutfordringer, uten å måtte ty til dyre legemidler med ubehagelige bivirkninger. Det er til nå solgt mer enn 3 millioner Biomatter på verdensbasis, og 3000 i Norge.

 

 Biomatte er en terapeutisk biomatte basert på ny helseteknologi. Slike matter er godkjent som medisinsk utstyr i blant annet USA, Japan og Korea. Opprinnelig utviklet av NASA for å vedlikeholde vitalitet og helse. Bred vitenskapelig forskning viser at kombinasjonen med infrarød stråling og negative ioner gjennom ametyst og turmalin gir helsefordeler.. Teknologien er videreutviklet i Japan hvor den blant annet brukes i behandling av hjerte- og kretsløpslidelser. Varmebehandling er dessuten et kjent prinsipp i fysioterapi for å kunne bedre blodsirkulasjonen og redusere smerter og spenninger.

Leveres i to størrelser, en for godstolen «Mini», og i full størrelse for seng/benk/sofa

 • Mer enn 3000 solgt i Norge
 • Øker blodsirkulasjonen
 • Reduserer stress og gir bedre søvn
 • Forbrenner 600 kalorier på 30 min (videnskapelig)
 • Godkjent som medisinsk utstyr i Usa
 • Teknologien utviklet av NASA
 • Lindrer smerter og stivhet
 • Gunstig for en rekke tilstander
 • Gir friskere og yngre utseende

DATABLAD

Manual/ Produktinfo

FLYER

Tilleggsinformasjon

VektI/A
DimensjonerI/A
Størrelse

Mini, Full størrelse