Sheabutter natursåpe

kr 130

Sheabutter natursåpe av sheabutter og urteaske fra Labitee Agnitevi/Togo. 100g. Økologisk. Drøy! Vidundermiddel for hud og hår!

På lager

Beskrivelse

Sheabutter lages av sheatreet og er i afrikansk tradisjon regnet som et hellig middel. Såpen er laget av urteaske og sheabutter. Den virker regenererende og tilfører huden naturlig fett og elastisitet. Håret får tilbake sin naturlige glans og struktur, da den balanserer hår og hodebunn. Dersom håret virker fettet de første ukene, er det fordi du utskiller avfallsstoffer. Ikke gi opp! Mange forteller at de etter 3 måneder har fått tilbake sin naturlige hårglans og aldri mer vil bruke noen annen shampoo!

Vi får vårt sheabutter fra Labitè. Den er laget av sheabutter, blandet med Aloe Vera og (ekte!) arganolje. Labitee kommer fra en familie i Togo, Vest-Afrika, hvor de på begge sider var dyktige urtekynige og tradisjonelle medisinere. Nå driver moren arbeidet med foredling og samling av urter og pengene går til utviklingen av lokalsamfunnet og skolen der. Plantene samles fra ville planter i fjellene,eller fra økologisk dyrking i landsbyen. Ingen kjemiske midler benyttes og fremgangsmåten følger tradisjonell afrikansk urtekunnskap, slik den har vært utviklet og praktisert gjennom århundrer.

En kombinasjon av natursåpe av sheabutter eller palmeoljesåpe, sammen med sheabutter salven, gjør underverker for hud og hår!