Moringa frø

kr 224

Supermat! Moringafrø fra Labitee Agnitevi/Togo. Poser med 50g. Økologisk. Spis dem – eller dyrk din egen Moringa.

Kategorier: , , Stikkord: ,

Beskrivelse

Frøene fra Moringatreet kan spises – 2-3 hver dag – eller du kan bruke dem til å dyrke din egen Moringa! Frøene fra Moringa er rensende – brukes også til å rense vann – og inneholder olje og en rekke viktige næringsstoffer. Moringa er selve supermaten! Alt på treet kan brukes, det vokser fort, er nærende for sine omgivelser og for mennesker og dyr. Moringa inneholder alle næringsstoffer vi trenger. Moringa bladpulver hentes friske trær i et lokalsamfunn i Togo, delvis ville, delvis dyrket økologisk.

Vi får vårt Moringa bladpulver fra Labitè. Han kommer fra en familie hvor de på begge sider var dyktige urtekynige og tradisjonelle medisinere i Togo, Vest-Afrika. Nå driver moren arbeidet med foredling og samling av urter og pengene går til utviklingen av lokalsamfunnet og skolen der. Plantene samles fra ville planter i fjellene, ingen kjemiske midler benyttes og fremgangsmåten følger tradisjonell afrikansk urtekunnskap, slik den har vært utviklet og praktisert gjennom århundrer.

Hovedproduktene er Moringa, Baobab og Neem. Labitè, som har lært av sin mor, som har lært av sin mor… forteller at en kopp te – eksempelvis Sitrongresste – med en teskje Moringa, en teskje Baobab og en knivspiss Neem drikkes morgen og kveld. Det kan også blandes i smoothie eller i salatdressing, i supper og sauser. Deilig nærende, styrkende og rensende!Styrkende, rensende og nærende!