Moringa pulver

kr 224

Supermat! Førsteklasses Moringapulver fra Labitee Agnitevi/Togo. Poser med 100g. Økologisk

Kategorier: , , Stikkord:

Beskrivelse

Moringa er selve supermaten! Alt på treet kan brukes, det vokser fort, er nærende for sine omgivelser og for mennesker og dyr. Moringa inneholder alle næringsstoffer vi trenger. Moringa bladpulver hentes friske trær i et lokalsamfunn i Togo, delvis ville, delvis dyrket økologisk.

Vi får vårt Moringa bladpulver fra Labitee. Han kommer fra en familie hvor de på begge sider var dyktige urtekynige og tradisjonelle medisinere i Togo, Vest-Afrika. Nå driver moren arbeidet med foredling og samling av urter og pengene går til utviklingen av lokalsamfunnet og skolen der. Plantene samles fra ville planter i fjellene, ingen kjemiske midler benyttes og fremgangsmåten følger tradisjonell afrikansk urtekunnskap, slik den har vært utviklet og praktisert gjennom århundrer.

Hovedproduktene er Moringa, Baobab og Neem. Labitee, som har lært av sin mor, som har lært av sin mor… forteller at en kopp te – eksempelvis Sitrongresste – med en teskje Moringa, enteskje Baobab og en knivspiss Neem drikkes morgen og kveld. Det kan også blandes i smoothie eller i salatdressing, i supper og sauser. Deilig nærende, styrkende og rensende!Styrkende, rensende og nærende!