PRiSMA Kjørebrille MAiNZ DRiVE Day&Night – bluelightprotect – MZ923D

kr 1 090

IDEELL kjørebrille for dag og natt!

Beskytt deg mot gjenskinn fra møtende trafikk og gatebelysning med PRiSMA bluelightprotect kjørebriller MAiNZ DRiVE Day & Night. 

Beskrivelse

Lyset fra moderne xenon- og LED-frontlykter er veldig sterkt og inneholder blått. Frontlykter med LED-teknologi blir mer og mer populære fordi de krever mindre vedlikehold enn xenonlamper og er dobbelt så lyse som halogenlamper. Imidlertid synes mange sjåfører dem er ukomfortable – noen ganger sviende smerter – og veldig blendende.

Øyeforskeren Prof. Olaf Strauss fra Charité i Berlin fant at en sjåfør som er blind av et møtende kjøretøy, kan se dårlig i opptil 30 sekunder. Når du kjører om natten, blir det menneskelige øye rett og slett overveldet av de lyse LED-frontlysene til møtende trafikk. De spesielle blå filterbrillene DRiVE fra PRiSMA reduserer denne høye andelen blå merkbart. Resultatet er et visuelt inntrykk som er veldig behagelig for øyet og har høy kontrast.

Når det brukes om natten, har PRiSMA DRiVE Day & Night-briller en behagelig øyelindring. Men inntrykket av skarphet og kontrast syn forbedres også i løpet av dagen. PRiSMA kjørebriller med DRiVE fargefilter er egnet for bruk når du kjører om dagen og om natten. Overføringsegenskapene til de benyttede glassfiltrene oppfyller alle krav til nattkjøring.

Kjennetegn:

  • Blålysbeskyttelse DRiVE ca. 85% (380-500nm)
  • Kontrastforbedring
  • Tretthetsfritt syn
  • Øyelindring TV-kompatibel
  • Lett og ubrytelig
  • 100% UV400-beskyttelse

Dimensjoner:

Glass: bredde 5,7 cm – høyde 4,5 cm

Briller: bredde 14,5 cm – høyde 4,6 cm

Tempel: lengde 13,8 cm

Leveringsomfang:

1 sjåførbriller med blått lysbeskyttelsesfilter DRiVE

1 hardetui beskyttelse

1 mikrofiberduk

Fargefilter:

Brillene våre er tilgjengelige med forskjellige fargefiltre:

Merkmale Farbfilter