Essensielle tider!

MISTELTEIN OG BIE-ESSENSER

I den turbulente og utfordrende tiden vi står midt inne i, vil vi hente fram våre essenser. Misteltein og bie-essensene har hatt en ekstraordinær utvikling og vist seg som et usedvanlig verktøy nettopp for våre kompliserte utfordringer. De gir oss verktøy på alle plan, til indre stabilitet og utvikling og til ytre endringer og krevende omstendigheter.

Raphael holder seminarer, foredrag og utdanninger (norsk side) (Deutsch HIER) og har en rekke medarbeidere som er med å utvikle og utforske essensene.  Vi vil spesielt oppfordre deg til å ta en titt på Mistel Body og Soul settene.

VÅRLYSE DAGER

er en ren nytelse! Lyset er universets kraftkilde! Glem ikke at øynene ikke er like glade i lange timer med blått lys; 8 timer om dagen er maks. Sitter du utover kvelden med skjerm, vil det stresse øynene og føre til dårligere søvn. Briller med oransje filter er en god løsning – for øynene og for søvnkvaliteten! Vi har et stort utvalg fra den ledende pioneren på området; tysk kvalitet, utviklet i samarbeid med Dr. med. Alexander Wunsch.

FARGENES MAGI

Farger gir livet fylde, glede og, ja; kulør! Men hver farge har et visst frekvensspekter og er tilknyttet ulike funksjoner i kroppen. Vi har også et utvalg av fargebriller; 15 minutter om dagen i sollys med en utvalgt fargebrille vil kunne utrette under! Alle kroppens stoffskifteprosesser er påvirket av lys – ulike fargefrekvenser utløser, stimulerer eller roer kroppens organer og prosesser.  I tillegg har vi lagt inn lydfiler utviklet til en del av fargene som forsterker virkningen. Unn deg Lyden av vårgønn!

VANNETS LIVGIVENDE KRAFT

Sildrende bekker og vårregn kjennes belivende helt inn i sjelen. Sørg for at du har drikkevann med god kvalitet! Det betyr at du ikke bare leter etter vann som er mekanisk renset og destillert, men også belivet med kildevannstruktur! Og har du lyst til å oppdage litt mer om vannets hemmeligheter, så ta en titt på nylig avdøde Luc Montagniers arbeid

Livets under: Lys og vann! Det har fulgt Baldron fra begynnelsen og er fortsatt vårt sentrale anliggende – om det er gjennom mistelteinessensene eller våre andre produkter. Besøk oss hos helseforhandleren.no!